Μέλος έκανε Καταχώρηση Personal στο site και το ακύρωσε, το ραντεβού όμως παρέμεινε στο πλάνο, γιατί;

Τελευταία Αλλαγή: 28/04/2026

Κατά την ακύρωση ενός ραντεβού από το site, το ραντεβού διαγράφεται αυτόματα μόνο όταν είναι Personal (Max Άτομα = 1). Προτείνεται στις "Υπηρεσίες / Τύπους RV" να μην επιλέγεται το checkbox "Εμφανίζεται στην καταχώρηση RV στο site" όταν δεν αφορά Personal και υπάρχει αντίστοιχο προειδοποιητικό μήνυμα κατά την καταχώρηση της "Υπηρεσίας / Τύπου RV" όταν επιλέγεται το checkbox αυτό, σε μη personal.