Σε έναν τύπο συνδρομής, έχω ορίσει να μην εμφανίζεται στο site ούτε στα personal ούτε στο [πλάνο ομαδικών]. Όμως παρατηρώ οτι στο [πλάνο ομαδικών] εμφανίζεται. Γιατί;

Τελευταία Αλλαγή: 28/04/2026

Τα personal εμφανίζονται κανονικά στο [πλάνο ομαδικών] και συγκεκριμένα, μόνο όταν έχει καταχωρηθεί παρουσία.

Με λίγα λόγια, η εμφάνιση προβλέπεται ώστε να εξυπηρετεί ένα μέλος να δει μέσω του πλάνου ομαδικών και τα personal που έχει κλείσει(αν έχει κλείσει).