Πεδία ανά π-Αναφορά
Τίτλος Πεδίου (el): Ο τίτλος του πεδίου
Εκφραση Πεδίου: Πως διαβάζετε το πεδίου από την βάση. Για παράδειγμα group_concat( distinct if(da8.p02=14, da8.p03, '') separator '').
- Εάν επιθυμείτε να εμφανίσετε το όνομα του μήνα, μπορείτε να χρησημοποιήσετε ως έκφραση " peg_get_month(month(q96.p01), '{lang}' ) "
- Εάν επιθυμείτε να εμφανίσετε το όνομα της ημέρας, μπορείτε να χρησημοποιήσετε ως έκφραση peg_get_day( DATE_FORMAT(q96.p01, '%w'), 'gr' )
Διαδοχή: Η σειρά με την οποία εμφανίζεται το πεδίο
Μέγεθος: Εδώ ορίζουμε το μέγεθος που θα έχει το πεδίο στις εκτυπώσεις.
Σταθερή Στήλη: Αν τσεκάρουμε αυτό το πεδίο τότε η στήλη θα εμφανίζεται καθόλη τη διάρκεια του οριζόντιου scroll
Να εμφανίζει Αθροισμα: Αν τσεκάρουμε το πεδίο όταν εξάγουμε την αναφορά σε PDF θα μας εμφανίσει τα σύνολο του πεδίου στο τέλος.
Κρυφό Πεδίο: Αν τσεκάρουμε αυτό το πεδίο τότε ΔΕ θα εμφανίζεται στην π-Αναφορά.
Κρυφό Πεδίο Εκτύπωσης: Αν τσεκάρουμε αυτό το πεδίο τότε ΔΕ θα εμφανίζεται στην φόρμα Εκτύπωσης της π-Αναφοράς.
Eίναι M.K. κύριου πίνακα: Αυτό το check το χρησιμοποιούμε μόνο στα πεδία Μ.Κ. (nr01) , έτσι μπορούμε να δώσουμε την δυνατότητα στην π-Αναφορά με διπλό κλικ να διαχειριζόμαστε ένα συγκεκριμένο record.
Το πεδίο είναι e-mail: Αν τσεκάρουμε αυτό το πεδίο τότε η π-Αναφορά θα μπορεί να επιλέγεται από το module μαζικής αποστολής e-mail.
Σε κάθε p-Αναφορά μπορούμε να επιλέξουμε μόνο ένα πεδίο ως e-mail
Τελευταία Αλλαγή: 01/04/2026