17/01/2005    Ανακοίνωση της 3ης Έκδοσης

Με την έναρξη της τρίτης δεκαετίας μας, ανακοινώνουμε την έναρξη διάθεσης της έκδοσης 3.00 της Τεχνολογίας Πήγασος©. Σήμερα στην αρχή της εποχής των Ολοκληρωμένων Επιχειρηματικών Περιβαλλόντων, η έκδοση 3.00 παρέχει την δυνατότητα δημιουργίας Τεχνικών Εργων Σχεδίασης, Ανάπτυξης και Εφαρμογής Συστημάτων Πληροφορικής που θα βασίζονται σε μεταδεδομένα, μεταδομές των και μεταδιαδικασίες. Για λόγους συμβατότητας προς τα πίσω, κατα την διάρκεια του 2005 θα μεταφερθούν στην έκδοση 3.00, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που αποφασίστηκε στην γενική συνέλευση του ομίλου μας της 31/12/2004, όλοι οι πυρήνες εφαρμογών που έχουν αναπτυχθεί κατα την προηγούμενη 20-ετία. Επίσης, κατα την διάρκεια του 2005 θα γίνει συστηματική εκπαίδευση του ΔΔΔΥ Τεχνολογίας Πήγασος© στις Ακαδημίες Πήγασος©, με σκοπό την απόλυτη μετάγγιση της γνώσης που η έκδοση 3.00 περιέχει, στο δίκτυο των συνεργατών μας οι οποίοι υποστηρίζουν μηχανογραφικές λύσεις Τεχνολογίας Πήγασος©.
Ο πρώτος πυρήνας εφαρμογής που μεταφέρθηκε στην έκδοση 3.00 είναι ο πυρήνας του Ολοκληρωμένου Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος Πήγασος Elite V3.00."Ο Αστερισμός Elite", όπως συνηθήσαμε να το αποκαλούμε τα προηγούμενα 20 έτη, αποτελείται από ενότητα CSM, την ενότητα των διαχειριστικών εφαρμογών: Elite(Εμπορική διαχείριση), Serials(Παρακολούθηση Κυκλώματος Σειριακών Αριθμών), Offers(Διαχείριση Προσφωρών), Support(Διαχείριση Κυκλώματος Παροχής Υπηρεσιών Υποστήριξης) και την ενότητα της Λογιστικής Διαχείρισης (Logi).
Μετά από την τελική κοστολόγιση της παραγωγής και τον προγραμματισμό διάθεσης της έκδοσης 3.00, αποφασίστηκε ότι το κόστος του δικαιώματος χρήσης είναι 950€, ενώ το κόστος του ΕΣΤΕΣ παραμένει 140€.
Το αποδοτικό 2004 πέρασε και ξεκινήσαμε να γράφουμε την ιστορία του απαιτητικού 2005. Είμαστε σίγουροι πως η τρίτη δεκαετία μας, πρέπει να αποτελέσει ουσιαστική επένδυση στην γνώση και επειδή πιστεύουμε πως η εμπειρία είναι πλούτος, η σημερινή ανακοίνωση της 3ης έκδοσης της Τεχνολογίας Πήγασος© αποτελεί ταυτόχρονη πρόσκληση στις συνεδριάσεις μετάγγισης της γνώσης που περιέχει η έκδοση 3.00 με σκοπό να πετύχουμε εξίσου πρωτοπόρες και αποτελεσματικές μηχανογραφικές λύσεις, όπως αυτές που πετύχαμε την προηγούμενη 20-ετία.
Η καθημερινότητα των μετα πλέον είναι πραγματικότητα και όπως λέγαμε παλιά ποτέ δεν κάνουμε κάτι που θα μπορούσαν οι άλλοι καλύτερα.Για τον τρόπο με τον οποίο είναι δυνατή η ενεργή συμμετοχή σας στο Δίκτυο Διανομής Διάθεσης και Υποστήριξης(ΔΔΔΥ) Προϊόντων και Υπηρεσιών Τεχνολογίας Πήγασος©, καθώς επισής και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία που αφορά τον πυρήνα του Ολοκληρωμένου Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος Πήγασος Elite V3.00, μή διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλ/να 210.7489.588-9.

Θωμάς Ψαρράς
υπεύθυνος Σχεδίασης & Ανάπτυξης
ΔΔΔΥ Τεχνολογίας Πήγασος©