15/03/2007    Ανακοίνωση της R004 Ανανέωσης του Pegasus V3.10

Η Ανανέωση R004 του Pegasus V3.10 είναι διαθέσιμη στους χρήστες της Τεχνολογίας Πήγασος.

Οι εφαρμογές που έχουν κατασκευαστεί στηριγμένες στην προηγούμενη ανανέωση (R003) είναι πλήρως συμβατές με τη νέα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά που περιέχει η νέα ανανέωση είναι:
1. Οταν λειτουργεί με dataClass MySQL, εκτελεί την μέθοδο pegpodb (αν υπάρχει). Εδώ μπορείτε να έχετε όλες τις ρυθμίσεις της επικοινωνίας με την βάση.
2. Στην κλήση των μεθόδων με την dopegobj() περνάει στην νέα μέθοδο το περιεχόμενο της μεταβλητής _pegpars. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε στην _pegpars αρχικές τιμές οι οποίες διαδίδονται σε όλα τα Objects (π.χ. την βάση που δουλευει ο χρήστης).
3. Οταν λειτουργεί με dataClass MySQL υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε στην βάση μας αντί για πίνακες (tables) και views τα οποία "βλέπουν" στην κύρια βάση. Σε αυτήν την περίπτωση η δευτερεύουσα βάση δεν έχει τον πίνακα p07 (κατάλογος των πινάκων της βάσης Pegasus) αλλά τον p07_1 ο οποίος έχει μόνο τους πίνακες της "υποβάσης". Εχουν τροποποιηθεί όλες οι απαραίτητες συναρτήσεις ώστε όταν λειτουργούμε στην "υποβάση" να βλέπουν τους κύριους πίνακες στην κύρια βάση. Παράδειγμα χρήσης της νέας δυνατότητας αποτελεί η λειτουργία πολλών εταιρείων της Ανανέωσης R009 του Pegasus ERP με MySQL
4. Νέα συνάρτηση odbctabletype().Η νέα έκδοση του Pegasus DIAS V3.10 υποστηρίζει τις νέες αυτές δυνατότητες στον ορισμό των παραπάνω τάξεων.

Οι χρήστες της Τεχνολογίας Pegasus V3.10, που καλύπτονται με ΕΣΤΕΣ, μπορούν να κατεβάσουν τα νέα αρχεία (exe και dll) από το extranet της Τεχνολογίας Pegasus (http://www.pegasus.net.gr) και να τα ενσωματώσουν στην εφαρμογή τους.