15/02/2008    ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ-ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το λογισμικό Pegasus OIL εξελίσσεται καθημερινά έτσι ώστε να είναι σύμφωνο με τις καθημερινές εξελίξεις που συμβαίνουν στο Διαδικτυακό Σύστημα Λογισμικού ±φαιστος  (βλ. ανακοινώσεις στον επίσημο Διαδικτυακό του τόπο : http://www.ifestos.mnec.gr/ ). Έχουμε προγραμματίσει στις 20/02/2008 να διαθέσουμε την ανανέωση R003 του λογισμικού η οποία θα συμπεριλαμβάνει και όσα αναφέρονται στην ΠΟΛ.1034/14.2.2008.
Την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου προγραμματίζουμε την διάθεση της ανανέωσης R004 η οποία θα είναι συγκεντρωτική.  

Η διάθεση των νέων Ανανεώσεων και Εκδόσεων των λογισμικών Πήγασος είναι διαθέσιμες μέσα από την καρτέλα Extranet Phaethon του κάθε πελάτη και η ενεργοποίησή τους προϋποθέτει την ύπαρξη ενεργούς Ετήσιας Σύμβασης Τεχνικής Στήριξης (ΕΣΤΕΣ).

Η υποστήριξη όσων εγκαταστάσεων έχουν ενεργοποιήσει τον μηχανισμό τηλε-στήριξης, θα γίνεται από τους πιστοποιημένους συνεργάτες μας, αφού οι Πελάτες καταθέσουν "Αίτηση Ραντεβού Τηλευποστήριξης", μέσα από της καρτέλα τους στο Σύστημα Extranet Phaethon, έτσι ώστε να είναι άμεση και αυτόματη η ενημέρωση των Πιστοποιημένων Συνεργατών από το Σύστημα.

Οι εκπαιδεύσεις των Πιστοποιημένων θα συνεχίσουν να γίνονται στην Ακαδημία της Αθήνας κάθε Δευτέρα -Τετάρτη- Παρασκευή ώς συνήθως, για όσους από τους Πιστοποιημένους Συνεργάτες μας δεν έχουν εκπαιδευτεί στο λογισμικό Pegasus Oil.
Για ειδικές περιπτώσεις που απαιτείται επείγουσα τηλε-εκπαίδευση χρησιμοποιείστε την επιλογή "Αίτηση Ραντεβού Τηλευποστήριξης" για την ενεργοποίηση της τηλε-εκπαίδευσης.

Επιλέξτε τον σύνδεσμο αυτό για την συνοπτική περιγραφή της εφαρμογής PS.10.01.31 V3.10 R002 Pegasus OIL V3.10 dbPegasus

Οι Συνεργάτες που συμμετέχουν στην κίνηση ενημέρωσης της αγοράς, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Εμπορικό μας Τμήμα για την παραλαβή του κατάλληλου υλικού.

Με εκτίμηση,

Θωμάς Ψαρράς
Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής
Υπεύθυνος Ανάπτυξης ΔΔΔΥ