27/02/2007    Νέα Ανανέωση (R004) της Διαδικτυακής Εφαρμογής Pegasus e-Commerce

Είναι διαθέσιμη η R004 ανανέωση της Διαδικτυακής εφαρμογής Pegasus e-Business με κωδικό προϊόντος IN.08.01.31. Ο κεντρικός Διαδικτυακός τόπος της εφαρμογής είναι στην Διεύθυνση http://www.extranet4u.com . Οι σημαντικότερες αλλαγές της ανανέωσης είναι :

·                To καλάθι αγορών σχεδιάστηκε ως εργαλείο προώθησης πωλήσεων και σε πραγματικό χρόνο ενημερώνει με το σύνολο ποσότητας και τιμής που περιλαμβάνει.

·                Η γρήγορη αναζήτηση σε όλο το προϊοντικό περιεχόμενο της εφαρμογής είναι δυνατό να γίνει και σε κατηγορία προϊόντων.

·                Υπάρχει πλέον δυνατότητα Συνοπτικού ή Συνολικού Αντίγραφου της Βάσης Δεδομένων, χρήσιμο σε περίπτωση που η εφαρμογή δια-λειτουργεί με εφαρμογές τοπικού δικτύου που δεν έχουν την δυνατότητα να είναι τύπου extranet/intranet .

·                Ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα αυτόματης επιλογής διαφορετικών μορφών εμφάνισης μέσα από το ADMIN της εφαρμογής

·                Η εφαρμογή πλέον δια-λειτουργεί ταυτόχρονα με εφαρμογές τοπικού δικτύου αλλά και με διαδικτυακές εφαρμογές ταυτόχρονα. Έτσι ενώ ενημερώνει αυτόματα για παραγγελίες την τοπική μηχανογράφηση και ενημερώνεται ταυτόχρονα για τα νέα προϊόντα, τιμές κλπ από τις τοπικές αποθήκες, έχει την δυνατότητα να ενημερώνει για τις αλλαγές του περιεχομένου της τόσο μηχανές προώθησης πωλήσεων (skroutz.gr, eprice.gr, pathfinder.gr κλπ), όσο και τις μηχανές αναζήτησης (google.com, yahoo.com κλπ). Παράλληλα η εφαρμογή έχει την δυνατότητα να προσλαμβάνει περιεχόμενο από άλλες διαδικτυακές εφαρμογές πχ pegasustechnology.gr με χρήση XML.

·                Ολο το σύστημα αυτόματης επικοινωνίας με e-Mail της εφαρμογής είναι html  μορφής (χρησιμοποιούν logo του πελάτη με διαφορετικές μορφές εμφάνισης ανά κατηγορία επικοινωνίας) και χρησιμοποιούν τις ρυθμίσεις του smtp που έχουν καθοριστεί κατά την παραμετροποίηση τη εφαρμογής από το ιδιοκτήτη του διαδικτυακού τόπου.