04/02/2004    ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ peg4win2.exe

Σήμερα Κυκλοφόρησε νέα έκδοση του Πυρήνα των Εφαρμογών που έχουν αναπτυχθεί με την Τεχνολογία Πήγασος© . Από την διεύθυνση ftp://194.219.136.19/c/demo/ntmain2.exe μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα έκδοση (peg4win2.exe V2.02a) . Η νέα έκδοση του peg4win2.exe εγκαθίσταται με ένα απλό copy , αφορά όλες τις εφαρμογές Πήγασος Version 2 και μεγιστοποιεί τις δυνατότητες Αναζήτησης βάσει Κριτηρίων στα αλφαριθμητικά πεδία. Μπορεί δηλαδή ο χρήστης να κάνει Αναζήτηση σε ένα αρχείο εμπλουτισμένα και με νέες δυνατότητες που περιγράφονται με τα ακόλουθα παραδείγματα:
1. Θέλω να βρώ τους πελάτες που το όνομά τους ξεκινάει από ΓΕΩΡ. Θα δώσω στο κριτήριο Ονομα Από ΓΕΩΡ Εώς ΓΕΩΡ. Επίσης αν θέλω όλους τους πελάτες που το επώνυμό τους ξεκινάει από τα γράμματα Α ή Β ή Γ θα δώσω στο κριτήριο Επώνυμο Από Α Εώς Γ
2. Με χαρακτήρες που περιέχονται στη λέξη που αναζητά π.χ. για λέξεις που περιέχουν "ΠΟ" θα δώσει κριτήρια Από ΠΟ (στο Εώς δεν θα γράψω τίποτα) και τα αποτελέσματα θα εμφανίσουν εγγραφές όπως ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ, ΥΠΟΛΟΙΠΟ κλπ.
3. Αναζήτηση με πεζά, κεφαλαία, ελληνικά ή αγγλικά π.χ. δίνοντας Από =a (στο Εώς δεν θα γράψω τίποτα) τα αποτελέσματα της αναζήτησης θα εμφανίσουν εγγραφές που περιέχουν a, α, A (ελληνικά), Α (αγγλικά).

Προσφορά
Όσοι από τους Πελάτες σας έχουν έκδοση V1.xx και επιθυμούν να περάσουν σε έκδοση V2.02a για το χρονικό διάστημα του Φεβρουαρίου και μόνο, μπορούν να αναβαθμίσουν τις εγκαταστάσεις τους κατα παράβαση της ΤιμοΛογικής Πολιτικής μας, με κόστος μόνο 100€

Συναφείς ερωτήσεις στη Γνωσιολογική Βάση Πήγασος:
5858
5857
5856