27/04/2009    Νέες δυνατότητες στο Pegasus Champion V3.10 dbPegasus!Αποκτήστε τώρα την τελευταία έκδοση R004 του PS.03.01.31 V3.11 Pegasus Champion Extranet!

Είναι πλέον διαθέσιμη και νέα έκδοση R004 της εφαρμογής PEGASUS CHAMPION V3.11 dbPegasus V3.10!

Για να κατεβάσετε το demo της εφαρμογής Pegasus Champion πατήστε εδώ . Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας www.pegasusnet.gr και επιλέξτε το λογισμικό Pegasus Champion.

Ανανεώστε τώρα στην τελευταία έκδοση R004 της εφαρμογής σας και αποκτήστε τις επιπλέον πολύ χρήσιμες δυνατότητες:

  1. Δυνατότητα τήρησης ιστορικού των παρουσιών των γυμναστών σας! Αυτόματη καταχώρηση παρουσίας με χρήση κάρτας από την οθόνη παρουσιών!
  2. Νέο στατιστικό Στατιστική Ανάλυση Ενεργών Μελών, εύρεση των ενεργών μελών και των παρουσιών για κάθε προγενέστερη ημερομηνία, δυνατότητα αποθήκευσης των αποτελεσμάτων, εκτύπωσης και εξαγωγής σε αρχείο. Δυνατότητα έκδοσης στατιστικών ανά μήνα, έτος. Ετσι μπορείτε να έχετε άμεσα στατιστικά αποτελέσματα για οποιαδήποτε περίοδο λειτουργίας του γυμναστηρίου!
  3. Στην πολλαπλή αναζήτηση των πελατών αλλά και στην άμεση διαχείριση ενεργών, ανενεργών, απλών επαφών από την Reception, προστέθηκε η δυνατότητα Εξαγωγής αρχείου, εκτύπωσης αναφοράς & ετικετών και διενέργειας στατιστικού,  για τα αποτελέσματα της αναζήτησης
  4. Στην επιλογή Ανενεργά Μέλη της Reception μπορείτε να δώσετε την ημερομηνία ελέγχου, οποιαδήποτε ημ/νία δηλαδή που θέλετε να δείτε πόσα θα είναι τα ανενεργά μέλη και να τα χειριστείτε κατάλληλα. Έτσι μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα ανενεργά μέλη που θα έχετε π.χ. στον επόμενο μήνα!
  5. Στα στοιχεία του πελάτη, προστέθηκε η δυνατότητα τήρησης ιστορικού με τις εργομετρικές εξετάσεις. Μία ακόμη επιλογή για την πληρέστερη αρχειοθέτηση του κάθε μέλους σας
  6. Στην πολλαπλή αναζήτηση του ιστορικού παρουσιών, μπορείτε να επιλέξετε ως κριτήριο και τον Υπεύθυνο του πελάτη. Πολύ χρήσιμη επιλογή για να βλέπει ο κάθε πωλητής την επισκεψιμότητα μόνο των πελατών που είναι υπεύθυνος661_cv_news_001_1024

Εικ1. Το κεντρικό μενού της εφαρμογής

661_cv_news_002_796
Εικ2. Στατιστική ανάλυση ενεργών μελών

661_cv_news_003_807
Εικ3. Τα στοιχεία των γυμναστών