12/02/2008    Σύστημα ΗΦΑΙΣΤΟΣ & Pegasus Oil Ver. 3.10

Όπως είναι γνωστό με την ΠΟΛ 1018/2008 η πολιτεία ουσιαστικά ζητά η τοπική μηχανογράφηση των Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαίου να διαλειτουργεί ή τουλάχιστο να επικοινωνεί με το Διαδικτυακό Σύστημα Λογισμικού ±φαιστος ( http://www.ifestos.mnec.gr/ ).

Η εφαρμογή μηχανοργάνωσης των Πρατηρίων Καυσίμων Pegasus OIL, είναι το μοναδικό Εξειδικευμένο Σύστημα Λογισμικού, το οποίο ταυτόχρονα :

  • υποστηρίζει την απόλυτη διαλειτουργία με Διαδικτυακές εφαρμογές και λειτουργεί ώς Extranet/Intranet
  • συνεργάζεται με όλες τις γνωστές κονσόλες ελέγχου πρατηρίου
  • το Εξειδικευμένο Εμπορικό Κύκλωμα συνοδεύεται από
    -Κύκλωμα Διαχείρισης Πλατείας (πλυντήριο-Parking),
    -Κύκλωμα Διαχείρισης Μινι-Μάρκετ
    -Κύκλωμα Διαχείρισης Bar-Restaurant
  • συνεργάζεται με όλες τις γνωστές Ταμειακές Μηχανές ή Συστήματα POS ή Ασύρματης Παραγγελιοληψίας

Προσθέσαμε την επιλογή ±φαιστος στο κεντρικό μενού της εφαρμογής Pegasus OIL και ο Πήγασος Συνεργάζεται αρμονικά - Διαλειτουργεί με τον ±φαιστο.

pegasus oil Ver 3.10

Προβλέψαμε από το 1998 όλες οι εξειδικευμένες εφαρμογές Λογισμικού Πήγασος και διαλειτουργούν με Διαδικτυακές Εφαρμογές. Η επιβεβαίωση της ορθής πρόβλεψής μας πλέον, προσδίδει κάθε μέρα περισσότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στους συνεργάτες μας.

Επενδύσαμε σε ιδιόκτητα Data Centers και οι συνεργάτες μας απολαμβάνουν κάθε μέρα με την λογική της Χρήσης, τα οφέλη της συνεχώς αυξανόμενης κερδοφορίας από Διαδικτυακές Φιλοξενίες.

Κατασκευάσαμε την ΕΑΦΔΣΣ Pegasus C&A 100 και την ενσωματώσαμε εμπορικά με τις εφαρμογές Πήγασος έτσι ώστε οι συνεργάτες μας να εξασφαλίσουν ελάχιστο ποσοστό κερδοφορίας 52% επί της προτεινόμενης Λιανικής Τιμής των Ολοκληρωμένων Λύσεων Pegasus C&A.

Από το 1984 οι ίδιοι άνθρωποι της ΤΕΣΑΕ, με την ίδια Τιμολογική Πολιτική και με πάγια πολιτική την συνεχή ενσωμάτωση των τεχνολογικών εξελίξεων στην Τεχνολογία Πήγασος, υποστηρίζουμε την ελληνική αγορά δια μέσου των συνεργατών μας και μόνο. Κάθε τελικός χρήστης των  εξειδικευμένων συστημάτων λογισμικού Πήγασος υποστηρίζεται 24/7 μέσα από την δική του καρτέλα στο extranet της ΤΕΣΑΕ.

Επιλέξτε τον σύνδεσμο αυτό για την συνοπτική περιγραφή της εφαρμογής PS.10.01.31 V3.10 R002 Pegasus OIL V3.10 dbPegasus

Οι συνεργάτες που συμμετέχουν στην κίνηση ενημέρωσης της αγοράς, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Εμπορικό μας Τμήμα για την παραλαβή του κατάλληλου υλικού.