15/05/2009    ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ V3.04 Pegasus e-elite! ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ!

Είναι διαθέσιμη η νέα ανανέωση v3.04 του e-elite με νέες δυνατότητες που εξελίσσουν ακόμα περισσότερο τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του site σας

 • βελτιώνει ακόμα περισσότερο την αποδοτικότητα του site σας, την επικοινωνία του με το skroytz και το pathfinder, την γενικότερη εικόνα του όσο αφορά στο εικαστικό
 • απλοποιεί τη διαδικασία της παραγγελίας και την εμφάνιση των προϊόντων σας
 • συνδέεται με το Paypal!

  Συγκεκριμένα έχουν γίνει οι εξής αλλαγές:

  r001
  ----

  1. Βελτιώθηκαν οι μέθοδοι αναγνώρισης των φωτογραφιών του site σας από το skroutz και το pathfinder αυξάνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την προβολή του!

  2. Νέες βελτιώσεις στο εικαστικό των σελίδων του site όσο αφορά στα banner απλής αναζήτησης, στην εμφάνιση των προϊόντων, των προσφορών, των νέων προϊόντων. 
   
  3. Στις μεθόδους Join/Similar Products μπορούμε να περνάμε τον κωδικό της κατηγορίας αντιστοίχισης στις μεθόδους tab. ($i52nr01=1). Έτσι μπορούμε να προσθέσουμε και επιπλέον κατηγορίες που πιθανά να μας ενδιαφέρουν όπως για παράδειγμα μία κατηγορία "Ανταλλακτικά".

  4. Στις Μεθόδους εμφάνισης της περιγραφής δεν εμφανίζεται πλέον το tab αν στην περιγραφή δεν έχουμε προσθέσει κανένα κείμενο. 

   
  r002
  ---- 

  Διορθώσεις και αλλαγές για την αποστολή των φωτογραφιών στο Skroutz και pathfinder, στα logos των εγγυήσεων, στη διαδικασία του log in, στα φίλτρα αναζήτησης 

  r003
  ---- 

  1. Το καλάθι των αγορών δεν εμφανίζεται πλέον αν το site mode είναι εμφάνιση των τιμών μετά το log in. Αν δηλαδή έχουμε επιλέξει μια απλή παρουσίαση των προϊόντων μας να μη δίνουμε την επιλογή για αγορά στους επισκέπτες μας.

  2. Νέες αλλαγές για ακόμα πιο απλή διαδικασία παραγγελίας, όλα τα στάδια της παραγγελίας πραγματοποιούνται πλέον από μία φόρμα χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να επιλέγει "Επόμενο"

  3. Άλλαξε ο τίτλος στην Λίστα των προϊόντων ώστε να εμφανίζει το path των ομάδων --> υποομάδων κλπ.
   
  r004
  -----

  1. Αλλαγές για τα προιόντα εκείνα που έχουν πάρα πολλούς κωδικούς λόγω πολλών διαφορετικών διαστάσεων κλπ. Δημιουργούμε ουσιαστικά ένα προϊόν οδηγό με μηδενική τιμή στην αποθήκη μας και ορίζουμε σας συσχετιζόμενα όλα τα προϊόντα που βρίσκονται σ' αυτή την κατηγορία.
  Έτσι βελτιώνεται η κατηγοριοποίση των προϊόντων στο site μας καθώς ο πελάτης μπορεί να βρει όλα τα προϊόντα που ανήκουν σε κάποιον οδηγό συγκεντρωμένα και διευκολύνεται ιδιαίτερα η διαδικασία της παραγγελίας!

  2. Σύνδεση του e-elite με το paypal!
 •