23/01/2007    ΕΑΦΔΣΣ PEGASUS C&A 100

Αγαπητοί Συνεργάτες, Καλή Χρονιά !

φέτος ζούμε επιχειρηματικές μετακινήσεις προς αρχιτεκτονικές με προσανατολισμό στην παροχή υπηρεσιών, εκκαθαρίσεις Μηχανογραφικών Κέντρων και κατανοούμε καθημερινά καλύτερα, τα οφέλη της αγοράς τόσο από το Ανοιχτό και Ελεύθερο των Προϊόντων και των Υπηρεσιών της Τεχνολογίας Πήγασος© όσο και από την σταθερότητα του Δικτύου των Διαδικτυακών Φιλοξενιών μας.
Το 2007 συμπληρώνουμε το Επιχειρησιακό μας Μείγμα με την τρίτη Επιχειρησιακή Μονάδα της ΤΕΣΑΕ, αυτή των "Συστημάτων & Αυτοματισμών", με σκοπό την πληρέστερη υποστήριξη της Ελληνικής Αγοράς της Πληροφορικής. Η υποστήριξη του Φορολογικού Ηλεκτρονικού Μηχανισμού Pegasus C&A 100 ολοκληρώνεται με το Λογισμικό Τεχνολογίας Πήγασος© και ώς ενιαίο σύστημα υποστηρίζει αδιάλειπτα τις Μηχανογραφικές μας Λύσεις.
Το http://www.allfem.com/ τίθεται στην υπηρεσία της διαβίου και διαθεματικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης του Δικτύου Διάθεσης & Υποστήριξης των Συστημάτων & Αυτοματισμών Pegasus C&A.
Η Τεχνολογία υποστήριξης της αγοράς μας ενδυναμώνεται με την Πολιτική των Ποσοτικών Εκπτώσεων επι των ενεργών Ετησίων Συμβάσεων Στήριξης, σαν αποτέλεσμα της υποχρεωτικής ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας σε συνθήκες παγκοσμιοποίησης.
Η νέα μας πολιτική εφαρμόζεται σε όλες τις επιχειρησιακές Μονάδες μας :
1. Λογισμικά Τεχνολογίας Πήγασος©
2. Διαδικτυακές Φιλοξενίες και
3.Συστήματα & Αυτοματισμοί Pegasus C&A.
Για τα οφέλη από την νέα πολιτική επισκεφθείτε την νέα μορφή του http://www.tesae.gr/ και επικοινωνήστε με τον άνθρωπό σας στην ΤΕΣΑΕ.