20/12/2007    ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΑΦΔΣΣ Pegasus C&A 100 ΓΙΑ ΤΟ Α' ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2008

Από σήμερα, στο Intranet των Συστημάτων Αυτοματισμών Pegasus C&A στην διεύθυνση : http://www.fhm.gr , ξεκινάει η υποβολή online αιτήσεων για πιστοποίηση Τεχνικών ΦΗΜ για το πρώτο εξάμηνο του 2008.

Όλο το 2008 θα συνεχιστεί η πετυχημένη προσφορά χονδρικής με 52% έκπτωση για κάθε Ολοκληρωμένη Λύση ΦΗΜ (Λογισμικό Pegasus με dbPegasus + ΕΣΤΕΣ + ΕΑΦΔΣΣ Pegasus C&A). Για όλους τους Συνεργάτες μας οι οποίοι το προηγούμενο εξάμηνο είχαν πλέον των 3 εγκαταστάσεων και όσοι θα δεσμευτούν για ιδίου πλήθους πωλήσεων εντός του πρώτου εξαμήνου του 2008 δεν θα υπάρχει χρέωση για την ανανέωση της ταυτότητας.

Η υποστήριξη των Πιστοποιημένων Επιχειρήσεων του Δικτύου μας, των Πιστοποιημένων Τεχνικών και των Πιστοποιημένων Εγκαταστάσεων των Πελατών, πραγματοποιείται απευθείας μέσω του Extranet & Intranet της ΤΕΣΑΕ στην διεύθυνση http://www.fhm.gr με χρήση της υπηρεσίας τηλε-υποστήριξης από την ΤΕΣΑΕ. Για κάθε εγκατάσταση υπάρχει στην καρτέλα του Πελάτη στο Extranet αναλυτικό ιστορικό υποστήριξης.

Οι Τεχνικοί ΦΗΜ εκπαιδεύονται συνεχώς και δωρεάν στο intranet  http://www.fhm.gr τόσο από την επιλογή 'Γνωσιακή Βάση' όπου υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάσταση και συντήρηση της ΕΑΦΔΣΣ Pegasus C&A όσο και  μέσω των online μαθημάτων που παρακολουθούν μέσα από τον λογαριασμό τους, χωρίς μετακινήσεις, σε χρόνο που επιλέγουν αυτοί με επίκαιρη και έγκυρη γνώση-εμπειρία κατευθείαν από τον παραγωγό του ΦΗΜ-ΕΑΦΔΣΣ.

Για νέες αιτήσεις θα πρέπει να γίνει εγγραφή Εταιρείας και στη συνέχεια εγγραφή Τεχνικού.
Για ανανεώσεις, προαπαιτείται η εισαγωγή με τους κωδικούς Εταιρείας και στη συνέχεια αίτηση νέας Πιστοποίησης. Θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

1. Μεταβείτε στην διεύθυνση http://www.fhm.gr
2. Στην αρχική σελίδα πάνω αριστερά, στο Login, κάντε εισαγωγή στο σύστημα με τους κωδικούς της Εταιρείας σας. Αν έχετε ξεχάσει τους κωδικούς σας επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Λογαριασμού σας στην ΤΕΣΑΕ. Για τις νέες εταιρείες θα πρέπει να γίνει πρώτα 'Εγγραφή Εταιρείας'.
3. Στο μενού αριστερά επιλέξτε 'Τεχνικοί'
4. Στη λίστα των Πιστοποιημένων Τεχνικών που θα εμφανιστεί επιλέξτε 'Νέα Πιστοποίηση'
5. Στη νέα σελίδα που θα εμφανιστεί πατήστε το Button 'Καταχώρηση'

Οι αιτήσεις θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 31/12/07. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 74.88.705 & 795 Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ-9μμ.

 Ενημερωθείτε για την κίνηση «Ολοκληρωμένη Λύση ΦΗΜ» με προμήθεια 52%