05/12/2012     Pegasus Oil ERP Start Up ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ στη Μηχανογράφηση Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων

Αγαπητοί Συνεργάτες,

 

Τί είναι η Εφαρμογή Μηχανογράφησης Pegasus Oil ERP Start Up και σε Ποιες Επιχειρήσεις απευθύνεται;

To Pegasus Oil ERP είναι μία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ λύση Μηχανογράφησης για τα Πρατήρια Υγρών Καυσίμων. Σχεδιάστηκε και Αναπτύχθηκε από τη ΤΕΣΑΕ, η οποία υποστηρίζει πάνω από 400 εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Είναι Ελληνικό προϊόν το οποίο ενσωματώνει όλη τη γνώση και τη πείρα της Εταιρίας που ασχολείται με το χώρο του Βενζινάδικου εδώ και 12 χρόνια.

Δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο Έντυπο Παρουσίασης

Παρακολουθήστε το VideoΠαρουσίασης

 

Ποια Τμήματα του Πρατηρίου μπορείτε να Οργανώσετε με το Pegasus Oil ERP;

Με την Εφαρμογή Μηχανογράφησης Pegasus μπορείτε να καλύψετε πλήρως όλες τις ανάγκες του Σύγχρονου Πρατηρίου από το Α έως το Ω. Είναι μία Καθετοποιημένη Εφαρμογή, με άλλα λόγια μία Εξειδικευμένη Λύση αποκλειστικά για τα Πρατήρια. Ειδικότερα:

Εμπορικό κύκλωμα: Πλήρης Εμπορική Διαχείριση με αναλυτική παρακολούθηση Προμηθευτών, Πελατών, Αγορών, Πωλήσεων, Αποθήκης, Ταμείων Επιχείρησης, Καταχώρηση Δαπανών, Στατιστικών & Εκτυπώσεων!

Πλυντήριο Αυτοκινήτων: Καταχώρηση Τιμοκατάλογων, Δυνατότητα Εκτύπωσης «ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΡΤΑΣ» !

Parking: Αναλυτικό Κύκλωμα με ξεχωριστούς τιμοκατάλογους που έχετε ορίσει εσείς & Αυτόματη εκτύπωση «ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΕΛΑΤΩΝ»!

Μικρή Αγορά: Πλήρες κύκλωμα Εντατικής Λιανικής, αυτόματη επικοινωνία με barcode scanner, θερμικούς εκτυπωτές, ΑΜΕΣΗ ΠΩΛΗΣΗ προϊόντων με το πάτημα ενός κουμπιού!

Δυνατότητα Διαχείρισης: Κάρτες Πελατών - Πόντοι, Προσυμφωνημένες τιμές ,Gift cards ,Δώρο-επιταγές!

Κοινόχρηστα: Δυνατότητα έκδοσης Κοινοχρήστων με καταχωρημένους όλους τους συντελεστές υπολογισμού. Σας επιστρέπει να διαχειριστείτε τα πάντα από μία απλή πολυκατοικία μέχρι Εισπράξεις και Οικονομικές Εκκρεμότητες.

CRM : Διαχείριση υποψηφίων – δυνητικών Πελατών, Αυτόματη αποστολή emailsms για στοχευμένη επικοινωνία – ενημέρωση για τις προσφορές σας.

Λογιστική Β’ – Γ’ κατηγορίας: Για τη κάλυψη των απαιτήσεων του Λογιστή σας με τήρηση βιβλίων Β’ – Γ’ κατηγορίας.

 

Διαχειρίζεστε και Πετρέλαιο Θέρμανσης; Θα σας  καλύψει η Εφαρμογή Pegasus Oil ERP;

Το πρόγραμμα Μηχανογράφησης που σας προτείνουμε, σας δίνει τη δυνατότητα να καλύψετε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ όλο το κύκλωμα από την αγορά πετρελαίου Θέρμανσης μέχρι και τη πώληση. Μπορείτε επίσης, να δημιουργήσετε το αρχείο αυτόματα για το Σύστημα ±φαιστος.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, παρέχεται η δυνατότητα για τη Τιμολόγηση επί αυτοκινήτου, ιδιαίτερα σημαντική απαίτηση για κάθε σύγχρονο πρατήριο.

 

OnLine έκδοση αποδείξεων – με ποιες κονσόλες μπορεί να «επικοινωνήσει» η Εφαρμογή Pegasus;

Το Pegasus Oil ERP Start Up επικοινωνεί  με τις πιο δημοφιλείς κονσόλες της Ελληνικής Αγοράς. Η ΤΕΣΑΕ έχει δημιουργήσει στρατηγικές συνεργασίες με εταιρίες όπως: ΑΦΟΙ ΜΠΟΗ & ΣΙΑ Ο.Ε , NETWAVE Α.Ε, ΑΤΡΕΥΣ Ε.Π.Ε κ.α.

 

Ποιες εκτυπώσεις θα πρέπει να δίνετε στο Λογιστή σας; Θα διευκολύνει τις σχετικές εργασίες σας που πρέπει να κάνετε εσείς για το Λογιστή;

Η ΤΕΣΑΕ έχει προνοήσει και για αυτή την απαίτηση. Υπάρχουν έτοιμες εκτυπώσεις με τα «Ζ» ημέρας οι οποίες μπορούν να παραδίδονται στο λογιστή σας χωρίς να υποχρεώνεστε να κρατάτε αντίγραφα σε φακέλους και να επιβαρύνεστε με όγκο εργασίας. Οι εκτυπώσεις εξάγονται σε αρχεία διαφόρων τύπων όπως excel,ASCII κ.α.  που διευκολύνουν την επεξεργασία τους. Τέλος, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα για τη δημιουργία αρχείου για την εισαγωγή των δεδομένων στο πρόγραμμα του Λογιστή

 

Για ποιους λόγους να προτιμήσετε ΤΕΛΙΚΑ το Pegasus Oil ERP Start Up© ;

Αντίθετα με άλλες εφαρμογές, η Εφαρμογή της ΤΕΣΑΕ έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τα πρατήρια Υγρών Καυσίμων. Αναπτύχθηκε έχοντας λάβει υπόψη μας όλες τις ανάγκες του σύγχρονου Βενζινάδικου ενώ βαρύτητα έχει δωθεί στο απλό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Επιπλέον ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ:

  • Μηδενικό Κόστος ανά θέση Εργασίας (multi user)
  • Πλήρης Οργάνωση της Επιχείρησής σας κάτω από ένα Ενιαίο Σύστημα Μηχανογράφησης
  • Έτοιμη Παραμετροποιημένη Λύση με άμεση έναρξη λειτουργίας
  • Πλήθος ΕΤΟΙΜΩΝ Στατιστικών & Εκτυπωτικών Καταστάσεων
  • Συμβατό με τα πιο δημοφιλή Ταμειακά της αγοράς

 

Και για ΕΣΑΣ που έχετε κάποια άλλη Εφαρμογή που δεν σας καλύπτει πλέον, ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ;

Εάν έχετε ήδη μία Εφαρμογή στην Επιχείρησή σας και επιθυμείτε να αποκτήσετε την Εξειδικευμένη Λύση Μηχανογράφησης Pegasus Oil ERP Start Up, τότε θα την αγοράσετε με έκπτωση  50% λόγω της Πολιτικής Απόσυρσης που εφαρμόζει η ΤΕΣΑΕ. Ένας ακόμη λόγος  για εσάς!

 

Πώς μπορείτε να προμηθευτείτε το Pegasus Oil ERP Start Up;

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ ή καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΤΕΣΑΕ  210 7489589. Εναλλακτικά, μπορείτε να προμηθευτείτε την Εφαρμογή  από το πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών μας.

 

 

 

 

Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839
Φόρμα Επικοινωνίας

Ακολουθείστε μας στο twitter