01/03/2007    3 Νέες επιχειρηματικές προτάσεις απο την ΤΕΣΑΕ
Αγαπητοί Συνεργάτες, καλό μήνα !
ο Μάρτης σηματοδοτεί το τέλος του πρώτου τριμήνου του έτους και η αποδοχή της προσφοράς μας για Ολοκληρωμένη Λύση Μηχανογράφησης με τις εφαρμογές της Τεχνολογίας Πήγασος η οποία συμπεριλαμβάνει με συμβολική τιμή την ΕΑΦΔΣΣ Pegasus C&A 100 καλά κρατεί.
Αν δεν παραλάβατε το ενημερωτικό υλικό και σας ενδιαφέρει κερδοφορία με ποσοστά που ξεπερνούν το 100% επικοινωνήστε με το εμπορικό μας.
Η αυτόματη πιστοποίησή σας για τον φορολογικό μηχανισμό μπορεί να γίνει από την επιλογή "Εγγραφή Εταιρείας" αφού ενημερωθείτε από την επιλογή "Σενάριο Λειτουργίας" του Διαδικτυακού τόπου http://www.fhm.gr/.

Μέσα στον Φεβρουάριο είχαμε δύο ακόμη σημαντικότατα νέα :
-Την ανακοίνωση της νέας ανανέωσης (V1.01 R004) της Pegasus e-Commerce web based εφαρμογής μας η οποία συμπλήρωσε τις δυνατότητες διαλειτουργικότητάς της έτσι ώστε να επικοινωνεί ταυτόχρονα και αμφίδρομα τόσο με εφαρμογές τοπικού δικτύου όσο και με Διαδικτυακές Εφαρμογές Τεχνολογίας Πήγασος© ή παραγωγής τρίτων. Ο  εμπλουτισμός αυτός της διαλειτουργικότητας προσδίδει τεράστια οφέλη αποτελεσματικότητας των e-Commerce που βασίζονται στην εφαρμογή μας καθότι αυτόματα αφ'ενός γίνεται η ενημέρωση των μηχανών προώθησης των πωλήσεων ή των μηχανών αναζήτησης και αφ'ετέρου παρακολουθούνται αυτόματα οι τιμές του ανταγωνισμού.
- Μέσα στον Φεβρουάριο τελείωσε η εφαρμογή αυτόματης διαχείρισης Φιλοξενιών Διαδικτυακών Ονομάτων με χρήση του RRP της NetworkSolutions Inc η οποία αποτελεί μέρος της εφαρμογής υποστήριξης προϊόντων & υπηρεσιών Τεχνολογίας Πήγασος©. Τώρα πλέον η ενσωμάτωση νέων προορισμών για Φιλοξενίες Διαδικτυακών Ονομάτων από το Κέντρο Φιλοξενιών της ΤΕΣΑΕ είναι απλή ενεργοποίηση νέων κωδικών προϊόντων στην αποθήκη του ERP της ΤΕΣΑΕ. Χρησιμοποιήθηκε το RRP για να είναι εύκολη η χρήση της υπηρεσίας από τους συνεργάτες της ΤΕΣΑΕ που παρέχουν Φιλοξενίες Διαδικτυακών Ονομάτων μέσω του Δικού τους Διαδικτυακού Τόπου. Η ανακοίνωση διάθεσης της υπηρεσίας έγινε στις 20/02/2007.