26/05/2021    ΑΑΔΕ: Από 1η Ιουλίου η εφαρμογή ηλεκτρονικών βιβλίων για τις επιχειρήσεις

Προετοίμασε τους πελάτες σου έγκαιρα αποφεύγοντας τον πανικό της τελευταίας στιγμής!

Η 1η Ιουλίου 2021 έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης των ηλεκτρονικών βιβλίων myDATA μετά από την τελευταία παράταση που έλαβε. 

Τι πρέπει να κάνεις;

1. Υφιστάμενοι πελάτες: Φρόντισε για την ανανέωση συμβολαίων των πελατών σου, ώστε οι εφαρμογή τους να πάρει όλες τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις και να επικοινωνεί με το myDATA. Η ανανέωση των πελατών με συμβόλαιο που έχει λήξει, θα γίνει με το τρέχων κόστος και θα έχει ισχύ για 12 μήνες από την ημερομηνία ανανέωσης.

2. Νέοι πελάτες: Επωφελήσου από τις τρέχουσες ενεργές προσφορές και πρότεινε λύσεις στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, μειώνοντας κατά πολύ το κόστος κτήσης για κάθε πελάτη. Παράλληλα επιλέγεις μέσα από πλήθος εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί ξεχωριστά για κάθε κλάδο, εξυπηρετώντας κάθε ιδιαιτερότητα.

Γιατί από τώρα;

Η ισχύς των ηλεκτρονικών βιβλίων της ΑΑΔΕ, είναι γεγονός και όχι πια φήμη. Ανεξάρτητα λοιπόν από την ημερομηνία έναρξης ή οποιαδήποτε άλλη παράταση που μπορεί να δοθεί, κάθε πελάτης σου θα πρέπει να προετοιμαστεί και παράλληλα να εξοικειωθεί με τις νέες έννοιες. Όσο περισσότερο εκτελεί και προσπαθεί να καταλάβει τις νέες διαδικασίες - στο δοκιμαστικό περιβάλλον που λειτουργούν αυτή τη στιγμή τα myDATA - τόσο πιο έτοιμος θα είναι για την υποχρεωτική εφαρμογή τους. 

Τι θα κερδίσω;

Δημιούργησε μία κατάσταση win - win για εσένα και τους πελάτες σου. Πιο συγκεκριμένα, προετοιμάζοντας τους πελάτες σου έχεις πλεονεκτήματα που ωφελούν και τις δύο πλευρές, όπως καλύτερη οργάνωση του χρόνου σου, υψηλή ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες σου, αποφυγή λαθών και εντάσεων που κλωνίζουν τη σχέση με τους πελάτες σου, δημιουργείς σχέση εμπιστοσύνης για μελλοντικές συνεργασίες, εξασφαλίζεις χρόνο για να τρέχεις τις υπόλοιπες διαδικασίες της επιχείρησης (π.χ. πωλήσεις, service, marketing κ.α.).

Πως θα προσεγγίσω νέους πελάτες;

Η εφαρμογή του myDATA έχει επιφέρει την ανάγκη σε κάθε επιχείρηση / ελεύθερο επαγγελματία, να επιλέξει ένα πρόγραμμα μηχανογράφησης από όπου θα εκδίδει παραστατικά ηλεκτρονικά και θα τα διαβιβάζει. Με δεδομένο αυτό, μπορείς πλέον πολύ εύκολα να προσεγγίσεις νέους πελάτες. Εμείς σου δίνουμε ένα επιπλέον προνόμιο, αφού μπορείς να προτείνεις εξειδικευμένη εφαρμογή ανάλογα με τον κλάδο, ώστε να καλύψεις και τυχόν ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει. Παράλληλα διατηρώντας το κόστος κτήσης των εφαρμογών σε χαμηλά επίπεδα, σε βοηθάμε να κλείσεις την πώληση ακόμη πιο εύκολα!

Δες τις τρέχουσες ενεργές προσφορές της περιόδου:

Μέχρι 31/05/2021
Pegasus Estiasi ERP Start Up (παραγγελιοληψία - take away - Delivery) με 50% έκπτωση στο συνεργάτη
Pegasus Web App e-Hotel (έως 25 δωμάτια) με 90% έκπτωση στην τελική τιμή του πελάτη

Διαρκής Τιμή στα απλά προγράμματα
Pegasus μElite Retail με 149€ + ΦΠΑ
Pegasus Freelancer Web App με 149€ + ΦΠΑ

Δωρεάν το συμβόλαιο υποστήριξης με κάθε νέα αγορά!

Διάβασε το άρθρο για τα myDATA εδώ

Το τμήμα Marketing & Πωλήσεων παραμένει στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία