06/02/2013    ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Pegasus© - Ενσωμάτωση Αλλαγών του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ)

Αγαπητοί Συνεργάτες,

 

Από την 01/01/2013 τέθηκε σε ισχύ ο Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Νόμος 4093/2012), ο οποίος αντικαθιστά τον Κώδικα Βιβλίων & Στοιχείων (Π.Δ. 186/1992).

Όλες οι ΑΛΛΑΓΕΣ που αφορούν στην έκδοση των Φορολογικών Στοιχείων των Επιχειρήσεων όσο και στη τήρηση των Φορολογικών τους Βιβλίων, έχουν καταγραφεί & είναι διαθέσιμες στους Χρήστες των Εφαρμογών Πήγασος© μέσα από την επιλογή: Υποστήριξη ® Αναβάθμιση Εφαρμογής.  (Δείτε το Video Παρουσίασης)

Υπογραμμίζεται ότι οι ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ* είναι διαθέσιμες αποκλειστικά για τους Πελάτες με ΕΝΕΡΓΗ Ετήσια Σύμβαση Τεχνικής Στήριξης (ΕΣΤΕΣ).

 


Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ , ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΩΔΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (Νόμος  4093/2012)

* Οι παραπάνω αναβαθμίσεις βασίζονται στις αρχικές ερμηνείες του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών. Αναμένονται περαιτέρω αλλαγές μέσα από  διευκρινιστικές εκθέσεις. Η ΤΕΣΑΕ παρακολουθεί αδιάλλειπτα τις τροποποιήσεις και θα παράγει ανά τακτά διαστήματα Νέες Αναβαθμίσεις.

 

 

 

Ενημερωθείτε για τις Νέες Αναβαθμίσεις βάσει του Κ.Φ.Α.Σ. εδώ

 

 
Επικοινωνήστε άμεσα με το Εμπορικό Τμήμα της ΤΕΣΑΕ για μία on-line επίδειξη της Εφαρμογής

 

 

 

 
 

 

Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839
Φόρμα Επικοινωνίας

Ακολουθείστε μας στο twitter