18/11/2009    Ανακοίνωση του νέου tesae.gr

Στις 11/11/2009 ενεργοποιήθηκε προς δημόσια διαβούλευση προς την Κοινότητα Pegasus  η  νέα Διαδικτυακή Πύλη της ΤΕΣΑΕ, σύμφωνα με το Επιχειρηματικό Πρότυπο : Pegasus e-Business Globality.
Το γεγονός μας έκανε για πολλοστή φορά μάρτυρες των δυνατοτήτων και των ωφελειών που προσφέρει το Διαδίκτυο και αυτή την εμπειρία μας επικοινωνούμε.

Όλα τα μέλη της Κοινότητας Πήγασος, τα οποία στην επιφάνεια των τοπικών εφαρμογών είχαν την εξορισμού ιστοσελίδα της ΤΕΣΑΕ, ενημερώθηκαν αυτόματα με την ενεργοποίηση της Πύλης και για :

  •   τις αλλαγές

- Περιεχομένου,
- Των Νέων Τεχνολογιών και των Τεχνικών,
- Των Νέων Τιμών και Δυνατοτήτων των Λογισμικών & Φιλοξενιών Διαδικτύου

  •   τις έτοιμες προσφορές των προγραμμάτων καθώς και την νέα γρήγορη εγκατάσταση των demo εφαρμογών

  •   όλες τις αλλαγές της Νέας ΤιμοΛογικής

  •   την πληρότητα του Προϊοντικού Χαρτοφυλακίου

- Των Λογισμικών
- Των Διαδικτυακών Φιλοξενιών
- Των Ολοκληρωμένων Λύσεων Λογισμικών με ΕΑΦΔΣΣ Pegasus C&A 100

  •  τις δυνατότητες μέσω των επιλογών της ιστοσελίδας και την πρόσβασή τους  το Extranet (Πελάτες)/Intranet (Συνεργάτες) Phaethon.

- Οι Πελάτες των Προϊόντων & των Υπηρεσιών Πήγασος από την «Υποστήριξη Phaethon» με τους γνωστούς τους Κωδικούς Πρόσβασης από το 1999, παρέλαβαν άμεση και τεκμηριωμένη υποστήριξη.
Από το «Login to MyTESAE» ενεργοποίησαν την συμμετοχή τους στην συνέργια της Κοινότητας για την πληρότητα και την σαφήνεια του περιεχομένου, προς όφελος όλων.

- Οι Συνεργάτες του Δικτύου δημιούργησαν οφέλη στην κοινότητα, από τις ίδιες επιλογές πρόσβασης καθώς συνεισέφεραν τόσο στην σαφήνεια των πρότυπων Μελετών και των Εγχειριδίων όσο και με την πολύτιμη εμπειρία τους κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τα Λογισμικά Pegasus ERP  και Hermes  

 

Πολλές φορές θα έχετε δει στα κείμενά μας την ρήση  «υπάρχουμε επειδή συνυπάρχουμε» και μια φορά ακόμη είδαμε την επαλήθευσή του, καθότι σε λιγότερο από 10 ημέρες παραλάβαμε 82 επισημάνσεις-προτάσεις στα online εγχειρίδια, στο περιεχόμενο της πύλης, τόσο στο τοπικό Pegasus ERP όσο και στο Διαδικτυακό Hermes, οι οποίες είναι προς επιλογή και προγραμματισμό της παραγωγής τους.

 

Ακούμε την αγορά μας για γινόμαστε καλύτεροι, άρα καθημερινά πιο ωφέλιμοι για την κοινότητα Pegasus.

Δημιουργούμε για τους Επιχειρηματικούς Οργανισμούς του Αύριο, Σήμερα!