30/07/2000    "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" για την ΤΕΣΑΕ
Άρθρο στην "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" για την ΤΕΣΑΕ:
"TESAE GROUP, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη λογισμικού
ΜΕ "ΟΠΛΟ" τις 3.800 ελληνικές επιχειρήσεις στις οποίες έχει αναπτύξει την τεχνολογία "Πήγασος" το TESAE Group" οδηγεί τους πελάτες του στη λεωφόρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ο όμιλος ΤΕΣΑΕ (Τεχνική Εταιρεία Σχεδίασης Ανάπτυξης Εφαρμογών" ιδρύθηκε το 1984 και ήταν το πρώτο τεχνικό γραφείο Πληροφορικής. Σήμερα πρωτοπορεί στη σχεδίαση και ανάπτυξη λογισμικού και στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου χιλιάδων πελατών.
Δημιουργός της τεχνολογίας "Πήγασος", που χρησιμοποιεί ο όμιλος, είναι ο κ. Θωμάς Ψαρράς, από τους πρωτοπόρους του Internet στη χώρα μας και από τους πρώτους που έκαναν πράξη το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα. Οι δραστηριότητες του ομίλου στο Internet άρχισαν με την κατασκευή κόμβων, εμπορικών κέντρων, ενώ στο χώρο του Internet με τη διασύνδεση δικτύων υπολογιστών μέσω Internet. Ο κύριος κόμβος του ομίλου έχει την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.tesae.com και περιλαμβάνει αναλυτική αναφορά των όσων έγιναν και γίνονται καθημερινά στον όμιλο.
Οι πελάτες του ομίλου ΤΕΣΑΕ (Αθήνα, Χλόης 26, Ζωγράφου, 157 72, τηλ. 74.88.705, 74.88.795) έχουν καθημερινά τη δυνατότητα να ενημερώνονται για όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, τις εφαρμογές τους στην ελληνική πραγματικότητα και να επιλέγουν τα προγράμματα που καλύπτουν την επιχείρησή τους και να προτείνουν τις απαιτούμενες αλλαγές, έτσι ώστε να ικανοποιηθούν όλες, οι ιδιαιτερότητες.
Η διεύθυνση http://www.pegasus.net.gr φιλοξενεί τις εφαρμογές Πληροφορικής που έχουν αναπτυχθεί με την τεχνολογία "Πήγασος" και είναι πλήρη δείγματα, τα οποία μπορεί να δοκιμάσει κάθες επισκέπτης.
Όταν ο επισκέπτης που έχει δοκιμάσει μια συγκεκριμένη εφαρμογή επιθυμεί να γίνει κάτοχός της, τότε παραλαμβάνει από την ΤΕΣΑΕ τον κατάλληλο κωδικό ενεργοποίησής της, καθώς επίσης και τη διεύθυνση στο Internet για την άμεση υποστήριξη του μηχανογραφικού του συστήματος.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ