22/06/2000    Άρθρο στην "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ" για την συνεργασία ΤΕΣΑΕ και DEAL
Άρθρο στην "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ" για την συνεργασία ΤΕΣΑΕ και DEAL.
"DEAL Απέκτησε νέους πελάτες
Δύο νέους πελάτες απέκτησε η εταιρεία επικοινωνίας Deal. Απέκτησε τους λογαριασμούς επικοινωνίας του TESAE Group, του πρώτου τεχνικού γραφείου πληροφορικής στη Ελλάδα (ιδρύθηκε το 1984) και της αλυσίδας καταστημάτων More & More που αναπτύσσονται με τη μέθοδο του franchise.
Ο όμιλος ΤΕΣΑΕ (Τεχνική Εταιρεία Σχεδίασης Ανάπτυξης Λογισμικού) πρωτοπορεί στη σχεδίαση καια ανάπτυξη εργαλείων λογισμικού. Δημιουργός της τεχνολογίας "Πήγασος" που χρησιμοποιεί ο όμιλος, είναι ο Θωμάς Ψαρράς. Ο τίτλος "ΤΕΣΑΕ" καλύπτει όλες τις τεχνικές εταιρείες πληροφορικής που χρησιμοποιούν την τεχνολογία "Πήγασος".
Μερικοί από τους τομείς της αγοράς που καλύπτει η τεχνολογία "Πήγασος" (3.800 επιχειρήσεις έως 31/12/99) και λειτουργούν στα γνωστά λειτουργικά συστήματα Dos, Novell, Windows 95, Windows NT είναι: Επιχειρήσεις ανάπτυξης εφαρμογών πληροφορικής και μηχανογραφικά κέντρα, εκπαιδευτήρια, κέντρα αισθητικής, επιχειρήσεις ταχυμεταφορών & κλασικών μεταφορών, σύλλογοι, σωματεία, ενώσεις (και συνδρομές), συνεργεία, πωλήσεις αυτοκινήτων-moto-σκαφών, μεσίτες & επιχειρήσεις, brokering, τουριστικά γραφεία, ιατρεία και ιατρικά κέντρα. Επίσης τα προγράμματα "Πήγασος" έχουν εφαρμογές σε διαχείριση επαφών και πωλήσεων. Ολοκληρωμένο πακέτο εμπορικής διαχείρισης γενική λογιστική ή έσοδα/έξοδα, μισθοδοσία, εμπορικό κύκλωμα (εμπορική διαχείριση, γενική λογιστική & μισθοδοσία).
Η Deal πρόσθεσε πρόσφατα στο πελατολόγιό της και την αλυσίδα καταστημάτων γυναικείας ένδυσης More & More, που επεκτείνονται με τη μέθοδο του franchise σε όλη την Ελλάδα. ±δη "τρέχει" σε όλα τα μέσα το πρόγραμμα επικοινωνίας για τα εγκαίνια του 8ου καταστήματος More & More στην οδό Ερμού 17 στο Σύνταγμα.
Η Deal χειρίζεται λογαριασμούς επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων των εταιρειών Applebee's (αλυσίδα αμερικανικών εστιατορίων), Monogram και Ολυμπία (πρακτορεία τουρισμού), του Βρετανικού Συμβουλίου (για τις εκθέσεις βρετανικών ΑΕΙ), της Turkish Airlines, της Kasta (αντιπρόσωπος αμερικανικών και ευρωπαϊκών υποδημάτων), της Δυναμικής Ζωής (γυμναστήρια Universal Studios και Vis Vitalis), του Ευρωπαϊκού Κέντρου Θεάματος, της DOS - Ραγιαδάκος, της Μέγα Farm κ.α.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ