14/09/2007    Βαθμολογήστε μας και κερδίστε άμεσα !!!

Αγαπητοί συνεργάτες, πελάτες

 Το αναπτυξιακό πρόγραμμα των 1000 ημερών της ΤΕΣΑΕ το οποίο άρχισε 01/01/2007 βασίζεται στην ποιότητα του παρεχόμενου Λογισμικού και Υπηρεσιών στην αγορά.
Για τον σκοπό αυτό από 1/9/2007 ενεργοποιήσαμε το Intranet των Πιστοποιημένων Συνεργατών μας και προσθέσαμε δίπλα στην επιλογή κατάθεσης των παραπόνων σας και την επιλογή κατάθεσης της ικανοποίησής σας.
Για κάθε Υπηρεσία που παραλαμβάνεται από την ΤΕΣΑΕ ή από τους Πιστοποιημένους Συνεργάτες μας προς κοινό όφελος, σας προσκαλούμε να βαθμολογήσετε αιτιολογημένα την ικανοποίησή σας.
Με τον μηχανισμό αυτό θα παραλαμβάνετε αποτελεσματικότερες Υπηρεσίες αλλά και αρτιότερα Προϊόντα, εκτός από το άμεσο χρηματικό όφελός σας.
Εδώ και 2 δεκαετίες η στενή συνεργασία  μας με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, απέδωσε πολύτιμα αποτελέσματα.
Με την χρήση του Intranet από τους πιστοποιημένους συνεργάτες μας και την δίκαιη βαθμολόγησή σας, ευελπιστούμε στην μεγιστοποίηση της ποιότητας τόσο στα Λογισμικά Πήγασος όσο και στις Υπηρεσίες Διαδικτυακών φιλοξενιών που προφέρουμε.
Ανακοινώνουμε λοιπόν μέρος της πολιτικής που αποφάσισε το ΔΣ και σας ενδιαφέρει :

1.       Όλοι οι πελάτες με ενεργή Ετήσια Σύμβαση Τεχνικής Στήριξης που έχουν σχολιασμένα όλα τα δελτία τεχνικής υποστήριξης (Α1 Forms ) θα απολαμβάνουν επιπλέον έκπτωσης 8% επί των προϊόντων και των υπηρεσιών που παραλαμβάνουν από την ΤΕΣΑΕ ή από το Δίκτυο των Πιστοποιημένων Συνεργατών της.

2.       Όλοι οι Άριστοι Πιστοποιημένοι Συνεργάτες μας (δηλαδή με ποσοστό ικανοποιημένων πελατών μεγαλύτερο από 95%) απολαμβάνουν επιπλέον έκπτωση 8% επί των Προϊόντων και των Υπηρεσιών που παραλαμβάνουν από την ΤΕΣΑΕ.

Σας ευχαριστώ για την μέχρι σήμερα συνεργασία σας και ευελπιστώ στην αποδοτική συνέχειά της

Με εκτίμηση,
Θωμάς Ψαρράς,
Μηχανικός Η/Υ
Υπεύθυνος Ανάπτυξης ΔΔΔΥ Τεχνολογίας Πήγασος
©
τηλ.210.7488705 ή 210.7488795
http://www.tesae.gr

ΥΓ.
1.
Η ανακοίνωση για τους Πιστοποιημένους Συνεργάτες μας καθώς και μέρος της Διαδικασίας Δ13 του ISO 9001:2000 της ΤΕΣΑΕ που αφορά την Εξωτερική Υποστήριξη των Πελατών, υπάρχει στην Ανακοίνωση της 01/09/2007 βλ. «Νέα» στο http://www.tesae.gr
2.Για να λαμβάνετε ενημέρωση μέσω RSS πατήστε εδώ