17/12/2014    Διεκδικήστε Ευρύτερο Πελατολόγιο & Νέες Εγκαταστάσεις με το Pegasus Γεωπόνος ERP! Ενημερωθείτε ΤΩΡΑ!

Διεκδικήστε Ευρύτερο Πελατολόγιο & Νέες Εγκαταστάσεις με το Pegasus Γεωπόνος ERP! Δώστε τη Λύση στις νέες απαιτήσεις του Κλάδου με έκπτωση -50% έως 31/12!

Η ΤΕΣΑΕ ΑΤΕ αφουγκράστηκε εγκαίρως τις νέες απαιτήσεις που προέκυψαν από τη σχετική Νομοθεσία 4036/2012 και αφορούν στην Υποχρεωτική Ηλεκτρονική Καταχώρηση των Παραστατικών Πώλησης Φυτοφαρμάκων στο site (www.minagric.gr) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ) & ανέπτυξε το:

Pegasus Γεωπόνος ERP  

Δείτε το Ενημερωτικό Έντυπο

Η Εφαρμογή απευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε Καταστήματα Πώλησης Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων / Ειδών Γεωπονίας & Γεωργίας και στόχο έχει να καλύψει :

  • την ολοκληρωμένη Εμπορική Διαχείριση της Επιχείρησης
  • την ΑΜΕΣΗ αποστολή και καταχώρηση των σχετικών στοιχείων απευθείας στο site του ΥπΑΑΤ που αφορούν στα παραστατικά Πώλησης. 

Γιατί Εφαρμογή για Γεωπόνους ;

Γιατί η Εφαρμογή της σχετικής Νομοθεσίας έχει ήδη ξεκινήσει πιλοτικά από 1/1/2014 ενώ τίθεται σε ισχύ από 1/1/2015 

Γιατί το πρόστιμο λόγω Μη συμμόρφωσης ανέρχεται στις 5.000ευρώ

Γιατί ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των Γεωπόνων-Εμπόρων ήδη καταχωρεί χειροκίνητα κάθε Φυτοπροστατευτικό Προϊόν που πουλάει στο site του ΥπΑΑΤ καταναλώνοντας πολύ χρόνο άσκοπα και με μεγάλη δυσχέρεια. 

Γιατί Pegasus Γεωπόνος ERP;

Το Pegasus Γεωπόνος ERP αποτελεί την επιτομή στο Εξειδικευμένο Λογισμικό καθώς απευθύνεται στο σύγχρονο επαγγελματία γεωπόνο.  Σκοπός της Εφαρμογής Μηχανογράφησης είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση της Εμπορικής Διαχείρισης του καταστήματος καθώς και η διενέργεια της αυτοματοποιημένων διαδικασιών για τη πώληση Φυτοφαρμάκων.

Παρακολουθήστε τη Video Παρουσίαση:

Κατεβάστε το demo 

Εκμεταλλευτείτε την έκπτωση -50% έως 31/12 

 

Οφέλη Pegasus Γεωπόνος ERP: 

  •   ΑΥΤΟΜΑΤΗ αποστολή  των  στοιχείων πώλησης ΦΠΠ χωρίς την ανάγκη εκ νέου καταχώρησης του παραστατικού! Με ένα κλικ, ενημερώνεται άμεσα η Ημερ.Υποβολής!
  •   Πλήρης Παρακολούθηση των Αγροτεμαχίων, Καλλιεργειών αλλά και των ΦΠΠ που έχετε πουλήσει σε κάθε παραγωγό ή αγρότη/αγροτεμάχιο!
  •   Έτοιμοι Πίνακες με όλα τα Γεωπονικά Στοιχεία (Περιφέρειες, Δήμοι, Καλλιέργειες, Αίτια) με δυνατότητα προκαθορισμού επιλογών!
  •   Εξαιρετικά Εύχρηστη Τιμολόγηση με άμεση Προβολή των 4 τελευταίων Παραστατικών του ίδιου παραγωγού για αυτόματη επιλογή των Γεωπονικών Στοιχείων!
  •   Έτοιμο αρχείο με ταξινομημένα όλα τα εγκεκριμένα ΦΠΠ της ελληνικής αγοράς για άμεση & γρήγορη αναζήτηση με κάθε δυνατό κριτήριο!
  •   On-line ενημέρωση του καταλόγου ΦΠΠ με νέες κυκλοφορίες & αποσύρσεις  εξασφαλίζεται με την online σύνδεση της Εφαρμογής στο Υπ.Α.Α.Τ! Απλά  με κλικ!

 

 

Επικοινωνήστε με το Εμπορικό Τμήμα της ΤΕΣΑΕ για μία on-line επίδειξη της Εφαρμογής!

Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839
Φόρμα Επικοινωνίας

Ακολουθείστε μας στο twitter

Επισκεφτείτε μας στο YouTube