05/01/2011    Δώστε το 2011 στην Επιχείρησή σας το προβάδισμα που της αξίζει!

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Το 2011 είναι η χρονιά που θα δοκιμάστει η επιχειρηματικότητα και η αποδοτικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων.
Οι αναφορές της προηγούμενης χρονιάς, δείχνουν ότι αναπτύχθηκαν κερδοφόρα οι οργανισμοί που μπορούν να διαχειριστούν σωστά και προς όφελός τους τις πληροφορίες και να τις επικοινωνούν αποτελεσματικά με άλλα
συστήματα και οργανισμούς.

 

Το internet βρίσκεται πλέον παντού γύρω μας! Μέσα στο 2011 βασική προτεραιότητα των επιχειρήσεων που θέλουν να ξεχωρίσουν θα είναι η  βέλτιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Internet. Οι λύσεις Pegasus Globality και Μobility με την εφαρμογή τεχνικών όπως το π-business concept θα δώσει στις επιχειρήσεις την απαιτούμενη δυναμική ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες τόσο των εσωτερικών τους πόρων όσο και όλης της αγοράς τους, αποκτώντας έτσι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

Η κοινότητα των χρηστών της Τεχνολογίας Πήγασος, με την χρήση του PIM, είναι έτοιμη να πρωτοστατήσει και να αντιμετωπίσει τις επερχόμενες αλλαγές και στα φορολογικά και ταμειακά συστήματα.

 

Η διαρκής πρόοδος της τεχνολογία Πήγασος και η επένδυση μας σε Ιδιόκτητα Data Center διασφαλίζει την επένδυση των χρηστών της τεχνολογία μας, προσφέροντας ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους οργανισμών. Εκμεταλευτείτε το κι εσείς!

 

 

Καλή Χρονιά, γεμάτη επιτυχίες!!!

 

 

 

 

 

Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839