13/09/2000    "ΕΥΡΩΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" ΓΙΑ PS.08.01-INFOSYSTEM
"ΕΥΡΩΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ON LINE
"Πήγασος" PS.08.01 στην Infosystem

Την ελληνική Πήγασος PS.08.01 θα παρουσιάσει η TESAE στη 14η διεθνή έκθεση πληροφορικής Infosystem που γίνεται από 28 Σεπτεμβρίου μέχρι 1 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για την ελληνική απάντηση στην εισβολή των πολυεθνικών πληροφορικής που είναι δοκιμασμένη σε εκατοντάδες επιχειρήσεις της χώρας μας. Η εφαρμογή συμμετέχει στη σειρά προϊόντων PS που έχουν αναπτυχθεί με την Τεχνολογία Πήγασος.Στη σειρά προϊόντων PS συμμετέχουν όλα τα προϊόντα τα οποία:
1. Ενημερώνουν αυτόματα και αμφίδρομα τα αρχεία που βρίσκονται στην τοπική μηχανογράφηση αλλά και στον κόμβο του Διαδικτύου
2. Υποστηρίζουν αυτόματα τον κόμβο της εταιρείας στο Διαδίκτυο, ο οποίος είναι: - Το εργαλείο παρουσίασης της εταιρείας και των προϊόντων της
- Το μέσο προώθησης, πώλησης και υποστήριξης των προϊόντων
- Το σύστημα Αυτομάτου Ελέγχου του δικτύου πωλήσεων
- Το Σύστημα Υποστήριξης των πελατών
3. Διαθέτουν σύστημα αυτόματης προσέλκυσης και υποστήριξης υποψηφίων πελατών, το οποίο βασίζεται στην αυτόματη, μαζική αλλά όχι μαζικοποιημένη ενημέρωση για κάθε προϊόν με ηλεκτρονικό τρόπο που εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες επικοινωνίας του δυνατότερου επικοινωνιακού μέσου, που είναι το Internet.
Ο όμιλος ΤΕΣΑΕ με δική του τεχνογνωσία και αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό καλύπτει και αυτούς ακόμη που πιστεύουν ότι η εργασία τους διακρίνεται από αρκετές ιδιαιτερότητες. Οι δραστηριότητες του ομίλου στο Internet, άρχισαν με την κατασκευή κόμβων, εμπορικών κέντρων, ενώ στο χώρο του Intranet με τη διασύνδεση δικτύων υπολογιστών μέσω Internet.Ο κύριος κόμβος του ομίλου έχει την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.tesae.com, και περιλαμβάνει αναλυτική αναφορά των όσων έγιναν και γίνονται καθημερινά στον όμιλο.
Η διεύθυνση http://www.pegasus.net.gr φιλοξενεί τις εφαρμογές πληροφορικής που έχουν αναπτυχθεί με την τεχνολογία Πήγασος και είναι πλήρη δείγματα τα οποία μπορεί να δοκιμάσει ο κάθε επισκέπτης. Όταν ο επισκέπτης που έχει δοκιμάσει μια συγκεκριμένη εφαρμογή, επιθυμεί να γίνει κάτοχός της, τότε παραλαμβάνει από την ΤΕΣΑΕ τον κατάλληλο κωδικό ενεργοποίησής της, καθώς επίσης και τη διεύθυνση στο Internet για άμεση υποστήριξη του μηχανογραφικού του συστήματος."
ΤΟ ΑΡΘΡΟ