27/05/2010    Εκμεταλευτείτε σωστά τo internet και αυξήστε τις πωλήσεις σας!

Το μέλλον κάθε επιχείρησης σήμερα είναι στο διαδίκτυο. Η νέα γενιά δεν έχει πλέον το χρόνο να αναζητά τα προϊόντα που χρειάζεται από μαγαζί σε μαγαζί. Τη λύση σε αυτό δίνει το internet μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα να αναζητάς, να συγκρίνεις και να αποφασίζεις για ότι χρειάζεσαι με λίγα μόνο κλικ. Είναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη των εταιρειών που θέλουν να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν στο μέλλον να παρουσιάσουν την εταιρεία και τα προίόντα/ υπηρεσίες τους στο διαδίκτυο.


Εκμεταλευτείτε σωστά τo internet και αυξήστε τις πωλήσεις σας!


Η ΤΕΣΑΕ πάντα μέσα στις εξελίξεις δίνει την ολοκληρωμένη λύση για την παρουσίαση της δικής σας εταιρείας στο διαδίκτυο.

1.       Κατοχύρωση του domain σας

Κάθε ιστοσελίδα χρειάζεται ένα όνομα για να μπορεί να υπάρξει. Κατοχυρώστε και διαχεριστείτε το όνομα σας γρήγορα και εύκολα μέσα από το extranet της εταιρείας μας


2.      
Διαδικτυακές Φιλοξενίες

Γιατί να φιλοξενείτε το site της εταιρείας σας στα Data Centers της ΤΕΣΑΕ..   
 απευθείας με τον κύριο κορμό του Διαδικτύου μέσω Sea Boue ?


Η ΤΕΣΑΕ έχει επενδύσει σε δύο ιδιόκτητα Data Center και σας δίνει τη δυνατότητα να φιλοξενείτε και να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας. Σε τιμές προσιτές, που με την υποστήριξη σας θα γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικές, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πακέτα φιλοξενίας μας και να το διαχειρίζεστε είτε μόνοι, είτε με τη βοήθεια μας. Δεν χρειάζεστε να εξαρτάται η επιχείρηση σας και εικόνα της πλέον από τις ξένες εταιρείας.

3.       Διαδικτυακές εφαρμογές


Με την τεχνογνωσία πολλών χρόνων μπορούμε να προτείνουμε όχι μόνο μια απλή ιστοσελίδα αλλά δυναμικά site για κάθε είδους επιχείρηση που θα αυξήσουν κατακόρυφα τις πωλήσεις σας και θα μειώσουν τα κόστη της επιχείρησης σας.Η ΤΕΣΑΕ από το 1998 επενδύει καθημερινά τόσο σε κεφάλαιο όσο και σε γνώση στον τομέα του ίντερνετ, εκμεταλευτείτε τη γνώση αυτή προς όφελος της επιχειρηματικής σας ανάπτυξης!

Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839