05/08/2015    Εκμεταλλευτείτε την επιδότηση 50% από τη ΤΕΣΑΕ για το Pegasus Γεωπόνος ERP έως 31/8/2015!

Εκμεταλλευτείτε την επιδότηση 50% από τη ΤΕΣΑΕ για το Pegasus Γεωπόνος ERP έως 31/8/2015-Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της  Συνταγογράφηση των φυτοφαρμάκων! 

Δημιουργούμε Νέες Ευκαιρίες Πώλησης σε μία ιδιαίτερα απαιτητική & δύσκολη περίοδο για την ελληνική αγορά -  Οι Επιχειρήσεις Αγροτικών Προϊόντων μπαίνουν μία προς μία στη διαδικασία αναζήτησης  & εγκατάστασης του λογισμικού που θα τους επιτρέψει να πραγματοποιούν εύκολα και γρήγορα κάθε διαδικασία που έχει γίνει απαιτητή από το Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.  

Η έκδοση συνταγής χρήσης γεωργικών φαρμάκων καθίσταται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ από τις 28/8/2015,

σύμφωνα με την εγκύκλιο που εξέδωσε η Δ/νση Προστασίας Φυτικής Παραγωγής.

Δείτε ΕΔΩ το PDF της απόφασης

Τί πρέπει να γνωρίζετε για να προσεγγίσετε τον επαγγελματία Γεωπόνο;

Έληξε στις 28/7/2015 η δοκιμαστική λειτουργία.

Η περίοδος αυτή ορίστηκε προκειμένου να υπάρξει εξοικείωση των χρηστών με τη νέα πλατφόρμα ώστε να είναι εύκολη η μετάβασή τους στο νέο καθεστώς.

Από τις 28/8/2015 καθίσταται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η έκδοση συνταγής χρήσης γεωργικού φαρμάκου

Θα καλύψει το Pegasus Γεωπόνος ERP την έκδοση Συνταγής Χρήσης;

Ναι , η Εφαρμογή θα λάβει όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις ώστε να πραγματοποιεί τις απαιτούμενες λειτουργίες και την επικοινωνία με το site του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπττυξης. Οι χρήστες των Εφαρμογών θα λάβουν τις σχετικές ενημερώσεις χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Τα πεδία συμπλήρωσης της συνταγής χρήσης κάθε γεωργικού φαρμάκου είναι σύμφωνα με τα οριζόμενα στη με αριθ. 9497/104760/20-8-2014 Υπουργική Απόφαση ΦΕΚ (Β΄2310) και παρέχεται η δυνατότητα στον επιστήμονα συνταγογράφο να παράσχει επιπλέον οδηγίες σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους για τον άνθρωπο και το περιβάλλον από τη χρήση των γεωργικών φαρμάκων, ιδίως σχετικά με τις πηγές κινδύνου, την έκθεση του χρήστη, τον ορθό τρόπο αποθήκευσης, το χειρισμό και την εφαρμογή, την ασφαλή διάθεση του ψεκαστικού διαλύματος που απομένει μετά την εφαρμογή, τη διαχείριση των κενών συσκευασίας και τις εναλλακτικές λύσεις χαμηλού κινδύνου.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ για το σύγχρονο Γεωπονικό Κατάστημα!

Η Εφαρμογή καλύπτει :

  • την ολοκληρωμένη Εμπορική Διαχείριση της Επιχείρησης
  • την ΑΜΕΣΗ αποστολή και καταχώρηση των σχετικών στοιχείων απευθείας στο site του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων που αφορούν στα παραστατικά Πώλησης. 
  • τη Διαχείριση των Αγροτεμαχίων - Καλλιεργειών - Αιτιών και Χορηγούμενων Σκευασμάτων.  
  • τις Συνταγές Χρήσης Γεωργικών ΦαρμάκωνΕνημερωθείτε από το σχετικό Έντυπο

Δείτε τη Video Παρουσίαση


Επικοινωνήστε με την Εμπορική Ομάδα της ΤΕΣΑΕ για μία δωρεάν Παρουσίαση. Συμπληρώστε τη φόρμα Επικοινωνήστε με το Εμπορικό Τμήμα της ΤΕΣΑΕ για μία on-line επίδειξη της Εφαρμογής!