19/05/2010    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η οικονομική κρίση είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους άμεσα, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Πέρα όμως από τα μέτρα που λαμβάνουν καθημερινά οι κυβερνήσεις πρέπει και ο καθένας από εμάς να ενεργήσει προς όφελος δικό του, της επιχείρησής του και της χώρας του.

Το τελευταίο διάστημα η Ελλάδα έχει γίνει το κέντρο εστίασης για την οικονομική κρίση στην Ευρώπη με εμφανείς τις επιπτώσεις στη καθημερινή ζωή όλων μας.

Η απάντηση και η λύση σε όλα αυτά είναι να υποστηρίζουμε τα Ελληνικά Προϊόντα. Από τα καθημερινά καταναλωτικά αγαθά μέχρι εξειδικευμένα προϊόντα υπάρχουν ελληνικές λύσεις που δεν υστερούν σε τίποτα από τις αντιστοιχες εισαγώμενες. Έτσι, θα καταφέρουμε:

  • Να αυξήσουμε τις θέσεις εργασίας

  • Να μειώσουμε την ανεργία

  • Να ενισχύσουμε την εγχώρια παραγωγή, ώστε να αντέξει στον ξένο ανταγωνισμό

  • Το ευρώ του καταναλωτή να παραμένει στην Ελλάδα

  • Να υποστηρίξουμε τους δικούς μας επιστήμονες και να αναπτύξουμε την ελληνική βιομηχανία

 

Η ΤΕΣΑΕ είναι η μόνη εταιρία λογισμικού και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής που βασίζεται σε ελληνική τεχνολογία. Όλα τα λογισμικά, ERP που έχουν δημιουργηθεί από το Όμιλο ΤΕΣΑΕ είναι βασισμένα στην Τεχνολογία Πήγασος, κατασκευασμένη 100% από Έλληνες μηχανικούς και χωρίς να υστερούν σε τίποτα από τα αντίστοιχα ξένα προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα εναρμονίζονται μαζί τους.

Η τεχνολογία Πήγασος από το 1984 έχει ενσωματώσει όλη τη γνώση και την εμπειρία από τους διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους και την έχει μεταφράσει σε τεχνογνωσία. Η τεχνολογία αυτή έχει μια συνέχεια μέσα στα χρόνια που μόνο οφέλη μπορεί να δώσει στους χρήστες και στις επιχειρήσεις τους.

 

Βασικά χαρακτηριστικά της τεχνολογίας Πήγασος:

  1. Είναι ελεύθερο λογισμικό

Οι εφαρμογές τεχνολογίας Πήγασος ακολουθούν κάθε σύγχρονη ζωτική επιχείρηση. Αυτό σημαίνει ότι επενδύοντας μια φορά στην τεχνολογία αυτή, είναι σαν να επενδύεις στην εξέλιξη της που βασικό σκοπό έχει την εξέλιξη της επιχείρησης σου.

Ο πηγαίος κώδικας εφαρμογής είναι Ελεύθερος γιατί πληρεί τις προυποθέσεις Ελεύθερου Λογισμικού μέσα στην κοινότητα των χρηστών όπως Τεχνολογίας Πήγασος©.

2.   Ανοιχτή τεχνολογία

Οι Εφαρμογές Λογισμικού Τεχνολογίας Πήγασος ©, είναι Ανοιχτής Τεχνολογίας καθότι έχουν την δυνατότητα να προσλάβουν ή να αποδώσουν ολόκληρες επιχειρησιακές διαδικασίες από ένα πυρήνα εφαρμογής σε ένα άλλο. Τα οφέλη είναι πραγματικά πάρα πολλά καθότι δοκιμασμένος κώδικας και δοκιμασμένες επιχειρησιακές διαδικασίες μπορούν να μεταφερθούν έτοιμες προς αποδοτική χρήση από επιχείρηση σε επιχείρηση.

Σε συνεργασία (ΔΙΚΤΥΟ ΠΗΓΑΣΟΣ) μπορούμε να αναπτύξουμε την ελληνική βιομηχανία, συνεπώς και την οικονομία και να σταματήσουμε να είμαστε ο εύκολος στόχος για τις ήδη πιο αναπτυγμένες χώρες.

Προτιμάτε προϊόντα και υπηρεσίες που δημιουργούνται στην Ελλάδα γιατί είναι η απλούστερη και πρακτικότερη λύση για να αντιμετωπίσουμε τα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας!


Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839