22/10/2014    Έναρξη της Ελαιοκομικής Περιόδου με αλλαγές στη Νομοθεσία-το Ελαιοτριβείο απαιτεί Pegasus Elaio ERP

Τα Ελαιοτριβεία αποτελούν ένα ιδιαίτερο κλάδο με τρία χαρακτηριστικά: 1) μικρή διάρκεια λειτουργίας 2) ιδιάζoν κύκλωμα τιμολόγησης αφού οι παραγωγοί είναι ταυτόχρονα πελάτες και προμηθευτές και 3) η νομοθεσία για τη τιμολόγηση των παραγωγών αλλάζει ανά έτος.  

Συνεπώς:

 • Custom εφαρμογές από ιδιώτες που δεν γνωρίζουν το φορολογικό καθεστώς
 • σε συνδυασμό με την αδυναμία για αναβαθμίσεις των εφαρμογών ώστε να είναι σύμφωνες με τις τελευταίες διατάξεις του ΚΦΑΣ

ΔΕΝ διασφαλίζουν την επένδυση του ιδιοκτήτη Ελαιοτριβείου σε μία Εφαρμογή Μηχανογράφησης. 

Γιατί να επιλέξει ΤΩΡΑ Μηχανογράφηση το Ελαιοτριβείο ;

 • Οι παραγωγοί διαχωρίζονται πλέον σε Ειδικού/ Κανονικού Καθεστώτος και τους Ιδιώτες. Η τιμολόγησή τους κατά την Ελαιοποίηση αλλάζει ανά κατηγορία και καθεστώς ΦΠΑ. Μέσω του Pegasus Elaio ERP έχουμε δυνατότητα σύνδεσης του Παραγωγού με το παραστατικό που θα εκδοθεί ΧΩΡΙΣ λάθη που κοστίζουν!
 • Αυτόματη δημιουργία Π.Ο.Π. /Π.Γ.Ε αρχείων *- αναφορών για την αποστολή στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Τα Ελαιοτριβεία επιδιώκουν τη πιστοποίηση του παραγόμενου Ελαιολάδου βάσει ISO ώστε να διασφαλίζεται η υπεροχή του προϊόντος και να αυξάνονται οι δυνατότητες πώλησης.  
 • Έχει βασική ανάγκη να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή πόσο λάδι έχει ως δικαίωμα και πόσο λάδι φυλάσσεται και ανήκει στους παραγωγούς!
 • Για να πραγματοποιείται με ορθό τρόπο η παρακολούθηση Ελαιολάδου διαφορετικής οξύτητας που αποθηκεύεται σε συγκεκριμένο χώρο/ δεξαμενή!
 • Στη περίπτωση που πραγματοποιείται Πώληση Ελαιολάδου των παραγωγών σε τρίτο θα πρέπει να γίνεται η Εκκαθάριση με την έκδοση του σχετικού παραστατικού.  

*Ενδεικτικές ΠΟΠ περιοχές που αφορά :Αποκορώνας Χανίων Κρήτης , Βιάννος Ηρακλείου Κρήτης , Βόρειος Μυλοπόταμος Ρεθύμνου Κρήτης , Καλαμάτα Μεσσηνίας , Κολυμβάρι Χανίων Κρήτης, Κρανίδι Αργολίδας, Κροκεές Λακωνίας, Λυγουριό Ασκληπειού, Θραψανό Τροιζίνα, Φοινίκη Λακωνίας

Ενδεικτικές ΠΓΕ περιοχές που αφορά  :Άγιος Ματθαίος Κέρκυρας, Λακωνία, Χανιά, Κεφαλλονιά, Ολυμπία, Λέσβος, Πρέβεζα, Ρόδος, Θάσος, Σάμος, Ζάκυνθος

Δείτε τη Video Παρουσίαση της Εφαρμογής

Κατεβάστε  τη demo Version της Εφαρμογής

Δείτε το Διαφημιστικό Έντυπο

Τί θα κερδίσει το Ελαιοτριβείο από τη Μηχανογράφηση; Άμεση Ενημέρωση μέσω on-line updates για να είναι πάντα σύμφωνο με τις τρέχουσες διατάξεις.  

 • Αποκτά απευθείας αρχείο των Παραγωγών καθώς και όλων των Παραλαβών / Ελαιοποιήσεων που έχουν κάνει για καθένα εξ' αυτών. Θα μπορεί πλέον να γνωρίζει τί έφερε ο παραγωγός το προηγούμενο έτος και να το συγκρίνει με τα φετινά δεδομένα.  
 • Θα έχει εικόνα της Αποθήκης του και της Ποσότητας του Ελαιολάδου που του ανήκει ως Δικαίωμα ή έχει αποκτήσει με αγορά από κάποιο παραγωγό.  
 • Στη περίπτωση που πραγματοποιεί και Φύλαξη Ελαιολάδου θα γνωρίζει τί απόθεμα υπάρχει από τον κάθε Παραγωγό χωρίς να χάνονται ποσότητες με παραδόσεις στους παραγωγούς  για ιδιοχρησία  που δεν καταγράφονται πουθενά!
 • Αυτόματη έκδοση ΑΠΥ / ΤΠΥ αναλόγως του καθεστώτος του παραγωγού.  
 • Αυτόματη δημιουργία ΠΟΠ/ΠΓΕ αρχείων για τη διατήρηση της πιστοποίησης του παραγόμενου Ελαιολάδου.

Κινηθείτε Γρήγορα, Μηχανογραφήστε Οικονομικά, Ικανοποιήστε κάθε Απαίτηση του Υποψήφιου Πελάτη με σύμμαχο τη ΤΕΣΑΕ!

Επικοινωνήστε με το Εμπορικό Τμήμα της ΤΕΣΑΕ για μία on-line επίδειξη της Εφαρμογής!

 

Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839
Φόρμα Επικοινωνίας

Ακολουθείστε μας στο twitter

Επισκεφτείτε μας στο YouTube