19/12/2012    Φόρμα Αποτύπωσης Συνεργασίας 2012

Αγαπητοί Συνεργάτες,

 

Κατ' αρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την επιλογή της εταιρείας μας, για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλετε και για τη δυνατότητα που μας δώσατε να σας αποδείξουμε την επάρκεια και την αποτελεσματικότητά μας, τόσο σε ότι αφορά στη παροχή Λύσεων Μηχανογράφησης & Web Εφαρμογών, όσο και σε ότι αφορά στην εξυπηρέτησή σας στο ευρύτερο πλαίσιο της συνεργασίας μας.


Σταθερή επιδίωξη της εταιρίας μας αποτελεί η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Σε συμφωνία με αυτή τη πολιτική η ΤΕΣΑΕ εφαρμόζει τις προβλεπόμενες διαδικασίες όπως αυτές ορίζονται στο σύστημα διαχείρισης ποιότητας βάσει του Διεθνούς Προτύπου EN ISO 9001:2008. Οι διαδικασίες που απορρέουν από την εφαρμογή του Προτύπου, οδηγούν στον εντοπισμό των αδυναμιών και των αποκλίσεων από τις προδιαγεγραμμένες απαιτήσεις. Συνεπώς η ανατροφοδότηση της εταιρίας μας με τις απόψεις και τα σχόλιά σας είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Για το σκοπό αυτό, σας αποστέλλουμε τη παρούσα φόρμα την οποία θα θέλαμε να συμπληρώσετε και να μας επιστρέψετε το συντομότερο δυνατόν. Υπάρχουν ειδικά πλαίσια για να παραθέσετε πρόσθετα σχόλια, παράπονα ή/και προτάσεις για βελτίωση.

Καθώς η συμμόρφωση με τις απαιτήσεις κάθε Συνεργάτη μας, αποτελεί μέγιστη προτεραιότητά μας, οι ειλικρινείς απόψεις σας θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τις προσδοκίες σας και κυρίως να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τη συνεργασία μας και το επίπεδο ικανοποίησής σας.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε προκαταβολικά για τον χρόνο τον οποίο θα αφιερώσετε στην συμπλήρωση της Φόρμας Συνεργασίας.

 

ΦΟΡΜΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ 2012


Για οποιαδήποτε απορία ή αναγκαία διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το τμήμα Marketing και τα λοιπά αρμόδια στελέχη της επιχείρησής μας βρίσκονται στη διάθεσή σας.

 

 

 

 

Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839
Φόρμα Επικοινωνίας

Ακολουθείστε μας στο twitter