10/02/2021    Γέφυρες Λογιστικής - Επικοινωνία των εφαρμογών Pegasus με όλα τα λογιστικά προγράμματα!

Module Γέφυρες Λογιστικής: Για άμεση επικοινωνία με οποιοδήποτε λογιστικό πρόγραμμα!

Δώσε στους πελάτες σου τη δυνατότητα να στέλνουν τα δεδομένα τους απευθείας στο λογιστή τους, ανεξάρτητα από την λογιστική εφαρμογή που χρησιμοποιούν!


Δείτε το Module - Διαβάστε τη μελέτη

Οι απαιτήσεις των επιχειρήσεων αλλάζουν ολοένα και περισσότερο. Γι' αυτό φροντίζουμε να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις, με κύριο στόχο να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο που βρίσκετε μπροστά σας σε μια πιθανή πώληση!
Πλέον οι πελάτες σας μπορούν να προσθέσουν το Module Γέφυρες Λογιστικής σε κάθε εφαρμογή Pegasus, πραγματοποιώντας την αυτόματη αποστολή των δεδομένων απευθείας στο πρόγραμμα του λογιστή τους.

Web App Module Γέφυρες Λογιστικής: Συμβατό με όλες τις cloud εφαρμογές. Η αποστολή των παραστατικών στο λογιστή γίνεται μόνο με λίγα κλικ!

Module Γέφυρες Λογιστικής: Συμβατό με τις τοπικές εφαρμογές Pegasus ERP Start Up & πλέον με τις μικρότερες εκδόσεις Pegasus μElite! Κάνε εξαγωγή το αρχείο excel ή ASCII έτοιμο για εισαγωγή στο πρόγραμμα του λογιστή σου.

Και χωρίς να αυξάνεται η τιμή του ετήσιου συμβολαίου υποστήριξης!

Γιατί να προτείνω τις Γέφυρες Λογιστικής;
Οι Γέφυρες Λογιστικής είναι ο τρόπος της ΤΕΣΑΕ για να επικοινωνεί με λογιστικά προγράμματα τρίτων εταιριών. Με το συγκεκριμένο Module επιτρέπουμε στους πελάτες, να μπορούν να επιλέγουν ελεύθερα την εφαρμογή που τους ταιριάζει και καλύπτει τις ανάγκες τους, γλιτώνοντάς τους από την υποχρέωση να επιλέξουν το ίδιο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ο λογιστής τους.

Η μείωση κόστους για τον πελάτη είναι ένα 2ο και πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Με την αποστολή έτοιμου αρχείου για εισαγωγή στο πρόγραμμα του λογιστή, μειώνεται δραματικά ο χρόνος που χρειάζεται για να αποσταλλούν τα δεδομένα του πελάτη και συνεπώς ο χρόνος των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Εξάλειψη λαθών και άμεσος έλεγχος. Εισάγωντας τα δεδομένα στο πρόγραμμα του λογιστή με τη χρήση ηλεκτρονικού αρχείου, εξασφαλίζω ορθότητα των δεδομένων σε πολύ μεγάλο ποσοστό και μειώνεται κάθε περιθώριο ανρθώπινου λάθους. Τα δεδομένα ελέγχονται ευκολότερα και αποστέλλονται.

Τέλος με όλα τα παραπάνω, οι Γέφυρες Λογιστικής αποτελούν ένα σημαντικό πλεονέκτημα στα χέρια του μηχανογράφου, ως απάντηση στο επιχείρημα "Θα πάρω το πρόγραμμα από το λογιστή μου, για να μπορούν να επικοινωνούν".

Επικοινωνία με όλα τα λογιστικά προγράμματα (Epsilonnet, Data Communications, Prosvasis, union κλπ)

-

Έχεις Απορίες;

Επικοινωνήστε με το Τμήμα Marketing & Πωλήσεων για να λάβετε τη δική σας προσφορά.