11/01/2012    Γιατί η ΤΕΣΑΕ αποτελεί την Ιδανική Επιλογή Συνεργάτη

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Οι Ελληνικές Επιχειρήσεις καλούνται να ανταπεξέλθουν στις δυσκολότερες οικονομικές και κοινωνικές συγκυρίες των τελευταίων ετών. Το καταναλωτικό κοινό εστιάζει πλέον στις πραγματικές του ανάγκες και δίνει αξία στη σχέση ποιότητας – τιμής. Η βιωσιμότητα της εκάστοτε Επιχείρησης διασφαλίζεται από το σταθερό Πελατολόγιό της και τα βήματα Ανάπτυξης & Διεύρυνσης που η ίδια πραγματοποιεί ώστε να παραμείνει ανταγωνιστική αλλά και να βελτιώσει τα Προϊόντα & τις Υπηρεσίες που προσφέρει.


ΤΕΣΑΕ – Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2012


Χτίζουμε Συνεργασίες με στρατηγικό προσανατολισμό, προσφέροντας Ολοκληρωμένες Λύσεις Εφαρμογών σε ένα απαιτητικό Αγοραστικό Κοινό, εξασφαλίζοντας την πραγματική Κερδοφορία και το Όφελος του Συνεργάτη.

 

Γιατί με ΤΕΣΑΕ;

Στραφείτε σε Νέο Πελατολόγιο, Αυξήστε τις Πωλήσεις σας!

Οι εξειδικευμένες Εφαρμογές ανά Επιχειρηματικό Κλάδο οδηγούν σε διεύρυνση του υφιστάμενου Πελατολογίου, εμπλουτίζουν το Προϊοντικό μενού της εταιρίας σας και ενισχύουν την Ανάπτυξή της. Υποστηρίζουμε φανατικά πάνω από 30 διαφορετικούς Κλάδους και βρισκόμαστε όχι τυχαία στην πρώτη θέση της προτίμηση τους!

 


Αντιμετωπίστε τον Ανταγωνισμό με ένα δυνατό χαρτί! Την Εμπειρία & Τη Ποιότητα!

Η πολύχρονη παρουσία της Εταιρίας στη Παραγωγή & Διάθεση Λογισμικού εγγυώνται την Εμπειρία και τη Γνώση πίσω από κάθε εφαρμογή. Από το 1984 αφοσοιωθήκαμε στη παροχή Άριστου ποιοτικά μηχανογραφικού έργου και η αναγνωρισμένη πλέον Αξιοπιστία μας αποτελούν τη Βάση κάθε Συνεργασίας.

 

 

Επειδή Όλα είναι θέμα Τιμής, Επενδύστε στη πιο Συμφέρουσα Συνεργασία!

Η Εμπορική πολιτική είναι πλήρως ορισμένη, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες της Σύγχρονης Επιχείρησης και διακρίνεται για την Αρτιότητα , την Ακεραιότητα και την άμεση Κερδοφορία που εξασφαλίζει στο Συνεργάτη.

 

 

Όχι απλά ένα ακόμα Εμπορικό Πρόγραμμα! Μία Εφαρμογή με Μοναδικές Δυνατότητες ΧΩΡΙΣ Επιπλέον Κόστος!

Όλες οι εφαρμογές Τεχνολογίας Pegasus καλύπτουν πλήρως τις Ιδιαίτερες απαιτήσεις της επιχείρησής σας (Καθετοποιημένες Εφαρμογές) και παρέχουν στις Βασικές τους εκδόσεις:

  1. Απεριόριστος αριθμός χρηστών χωρίς επιπλέον κόστη (multi user) !
  2. Πλήρες Εμπορικό Κύκλωμα!
  3. Χαμηλό Ετήσιο Κόστος Συντήρησης!
  4. Δυνατότητα αυτόματης επικοινωνίας με τα πιο γνωστά Λογιστικά προγράμματα στην αγοράς !
  5. Αυτόματες αναβαθμίσεις (τουλάχιστον 4 μηνιαίως) που προσδίδουν επιπλέον δυνατότητες που ο κάθε κλάδος χρειάζεται για να ξεχωρίσει!
  6. Οθόνη Εντατικής Λιανικής !
  7. Standard CRM !
  8. Δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας με το site της επιχείρησής σας
  9. Αυτόματη επικοινωνία με τα πιο δημοφιλή ταμειακά (ΑΔΗΜΕ , ΕΑΦΔΣΣ , Ταμειακές) στην αγορά!

 

 

Επενδύστε στο Μέλλον της Επιχείρησής σας, Ακολουθήστε τις Εξελίξεις!

Μοναδικό Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα, η λύση Pegasus ERP Globality ! Αυτόματη επικοινωνία της τοπικής μηχανογράφησης με το site της επιχείρησης. Το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, η νέα εικόνα της Εταιρίας σας στο Διαδίκτυο!

 

 

Προσφέρετε Ολοκληρωμένη Εξυπηρέτηση στους Πελάτες σας! Αυξήστε τα έσοδά σας!

Δυνατότητα κατοχύρωσης ονομάτων (domain name) και χώρων (hosting). Επωφεληθείτε από την επένδυση της ΤΕΣΑΕ σε ιδιόκτητα Data Centers!

 

 

 

 

 

 

Κατεβάστε τον Τιμοκατάλογο του 2012!

«Η ΤΕΣΑΕ στηρίζει κάθε Συνεργασία με μοναδικά εργαλεία Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, πάντα με  σεβασμό ως προς το τελικό καταναλωτή, με εμπιστοσύνη και υποστήριξη στο Δίκτυο της και με απώτερο στόχο τη Κερδοφορία και των δύο»

 

 

 

 

 

 


Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839