12/01/2011    Γιατί η ΤΕΣΑΕ είναι η καλύτερη επιλογή Συνεργάτη!

Αγαπητοί Συνεργάτες,


Σε μια Οικονομία που διαρκώς εξελίσσεται, ο ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεων είναι έντονος ενώ οι απαιτήσεις των καταναλωτών αυξάνονται διαρκώς. Οι Ελληνικές επιχειρήσεις για να καταφέρουν πλέον να επιβιώσουν και να είναι κερδοφόρες θα πρέπει να παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες τους. Το όπλο για την επίτευξη του στόχου αυτού είναι η δημιουργία στρατηγικών συμμαχιών , συμμαχιών που θα φέρουν αμοιβαία οφέλη!

 

Γιατί η ΤΕΣΑΕ είναι σωστή επιλογή Συνεργάτη?

 

1. Η ΤΕΣΑΕ διαθέτει εμπειρία στο χώρο της Τεχνολογίας. Από το 1984 σκοπός της εταιρείας είναι η παραγωγή άριστου ποιοτικά μηχανογραφικού έργου. – Η Εμπορική πολιτική είναι πλήρως καθορισμένη και σταθερή, ταυτόχρονα όμως είναι ευέλικτη και προσαρμόζεται στις συνθήκες της Αγοράς που επικρατούν.

2. Βασικό στοιχείο επιτυχίας είναι η Εξειδίκευση. Οι εφαρμογές που είναι βασισμένες στη Τεχνολογία Pegasus (Pegasus ERP Experience) είναι εξειδικευμένες εφαρμογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κλάδου που εξυπηρετούν (Εστιατόρια , κομμωτήρια , σετγνοκαθαριστηρια , Parking ). Υποστηρίζουμε φανατικά και επενδύουμε καθημερινά σε 30 διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους. Δώστε λύσεις σε πελάτες που δεν μπορούσατε μέχρι τώρα ... κινηθείτε σε Νεες επιχειρηματικές αγορές !

3. Όλες οι εφαρμογές Τεχνολογίας Pegasus καλύπτουν πλήρως το Εμπορικό Κύκλωμα της επιχείρησης ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν μοναδικές δυνατότητες χωρίς επιπλέον κόστη. Οι δυνατότητες αυτές είναι ευκαιρίες πώλησης και αύξησης των κερδών σας!

 • Δυνατότητα αυτόματης επικοινωνίας με τα πιο γνωστά Λογιστικά προγράμματα στην αγοράς
 • Αυτόματες αναβαθμίσεις (τουλάχιστον 4 μηνιαίως) που προσδίδουν επιπλέον δυνατότητες που ο κάθε κλάδος χρειάζεται για να ξεχωρίσει!
 • Απεριόριστος αριθμός χρηστών χωρίς επιπλέον κόστη (multi user)
 • Οθόνη Εντατικής Λιανικής
 • Αναλυτικό CRM
 • Δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας με το site της επιχείρησής σας

4. Το πλήρες Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα όμως μπορείτε να το αποκτήσετε με τις Λύσεις
Pegasus ERP Globality
. Αυτόματη επικοινωνία του τοπικού ERP με το site της επιχείρησης . Δώστε εξελιγμένες λύσεις στους πελάτες σας με ελάχιστο κόστος .

 • Φτιάξτε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα
 • Εμφανίστε στο site σας ότι θέλετε από την τοπική σας μηχανογράφηση (Οικονομική καρτέλα πελάτη , s/n , συμβάσεις)
 • Μειώστε τα λειτουργικά σας Κόστη

5. Ολοκληρωμένες λύσεις (ΕΑΦΔΣΣ)
Όλες οι εφαρμογές Τεχνολογίας Pegasus υποστηρίζουν:

 • Αυτόματη επικοινωνία με τα πιο δημοφιλή ταμειακά (ΑΔΗΜΕ , ΕΑΦΔΣΣ , Ταμειακές) στην αγορά
 • Pegasus C&A 100 λειτουργία με 3 κλικ!

6. Δυνατότητα κατοχύρωσης ονομάτων (domain name) και χώρων (hosting). Επωφεληθείτε από την επένδυση της ΤΕΣΑΕ σε ιδιόκτητα Data Center - Δημιουργήστε Πάγια έσοδα για την επιχείρηση σας !!

 • Η ΤΕΣΑΕ είναι με την υπ'αριθμό αίτηση 4402 της 26/02/2004 της ΕΕΤΤ, ένας από τους πρώτους Εγκεκριμένους Καταχωρητές Διαδικτυακών Ονομάτων για πάνω απο 180 καταλήξεις (.gr, .com.gr, .eu, .com, .mobi , .tv)
 • Η φιλοξενία Χώρου γίνεται στα Data Center της ΤΕΣΑΕ (τυποποιημένα πακέτα φιλοξενίας Windows , Linux , ISP , SAAS ) όχι σε κάποιον server στην Αμερική!

 

 

Κατεβάστε τον Τιμοκατάλογο του 2011!

 

«Η ΤΕΣΑΕ προσπαθεί να προσφέρει ολοκληρωμένες, χρήσιμες λύσεις στους πελάτες της που αποτελούν επιχειρηματικά εργαλεία ανάπτυξης. Φροντίζει τους Συνεργάτες της και επιδιώκει με κάθε τρόπο τη συνεχή Κερδοφορία τους!»

 

 

 

 

 

Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839