10/09/2000    Η "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" ΓΙΑ PS.08.0 -INFOSYSTEM
Η "TESAE" θα παρουσιάσει στην 14η Διεθνή Έκθεση Πληροφορικής "Infosystem", που γίνεται από 28 Σεπτεμβρίου μέχρι 1 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, την ελληνική τεχνολογία "Πήγασος PS0801".
Η τεχνολογία αυτή, δοκιμασμένη σε εκατοντάδες επιχειρήσεις της χώρας μας, έχει αναπτύξει σειρά προϊόντων PS , τα οποία ενημερώνουν αυτόματα και αμφίδρομα τα αρχεία που βρίσκονται στην τοπική μηχανογράφηση, αλλά και στον κόμβο του Διαδικτύου.
Ακόμη υποστηρίζουν αυτόματα τον κόμβο της εταιρείας στο Διαδίκτυο και διαθέτουν σύστημα, αυτόματης προσέλκυσης και υποστήριξης υποψηφίων πελατών, το οποίο βασίζεται στην αυτόματη, μαζική αλλά όχι μαζικοποιημένη ενημέρωση για κάθε προϊόν με ηλεκτρονικό τρόπο που εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες επικοινωνίας του δυνατότερου επικοινωνιακού μέσου, του Internet.
Οι δραστηριότητες του ομίλου "TESAE" στο Internet άρχισαν με την κατασκευή κόμβων και εμπορικών κέντρων. Ο κύριος κόμβος του ομίλου έχει την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.tesae.com και περιλαμβάνει αναλυτική αναφορά των όσων έγιναν και γίνονται καθημερινά στον όμιλο."
ΤΟ ΑΡΘΡΟ