25/06/2000    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΕΣΑΕ
Άρθρο στην "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ" ΤΗΣ 25/06/2000 για τα προγράμματα για επιχειρήσεις της ΤΕΣΑΕ:
"Προγράμματα για επιχειρήσεις από την ΤΕΣΑΕ
Ανοδική πορεία στη σχεδίαση και ανάπτυξη εργαλείων παραγωγής λογισμικού παρουσιάζει η Τεχνική Εταιρεία Σχεδίασης Ανάπτυξης Εφαρμογών (ΤΕΣΑΕ) από το 1984 έως σήμερα.
Ο ιδρυτής Θωμάς Ψαρράς είναι και ο δημιουργός της τεχνολογίας "Πήγασος", μέσω της οποίας παρέχονται προγράμματα πληροφορικής για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Οι πελάτες της ΤΕΣΑΕ επιλέγουν τονπυρήνα εφαρμογής ενός προγράμματος που καλύπτει την επιχείρησή τους και προτείνουν τις απαιτούμενες αλλαγές ώστε να καλυφθούν όλες οι ιδιαιτερότητες.
Έτσι στην Ιστοσελίδα www.tesae.com μεταξύ άλλων φιλοξενούνται οι εφαρμογές πληροφορικής που έχουν αναπτυχθεί με την τεχνολογία "Πήγασος" και αποτελούν πλήρη παραδείγματα (demo), που μπορεί να δοκιμάσει κάθε επισκέπτης. Στην περίπτωση που επιθυμεί να γίνει κάτοχος της εφαρμογής που τον ενδιαφέρει τότε παραλαμβάνει από την ΤΕΣΑΕ τον κατάλληλο κωδικό ενεργοποίησής της, καθώς επίσης και τη διεύθυνση στο Ίντερνετ για την άμεση υποστήριξη του μηχανογραφικού του συστήματος.
Μερικοί από τους εμπορικούς τομείς που καλύπτει η εν λόγω τεχνολογία (και "τρέχουν" σε Dos, Novell, Windows 95 και NT) είναι εκπαιδευτήρια, σύλλογοι, κέντρα αισθητικής, συνεργεία, πωλήσεις αυτοκινήτων-moto-σκαφών, μεσίτες και επιχειρήσεις brokering,ιατρεία, επιχειρήσεις ανάπτυξης εφαρμογών πληροφορικής, μηχανογραφικά κέντρα κ.α.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ