15/10/2000    Η "ΕΞΠΡΕΣ" ΓΙΑ PEGASUS BUSINESS CENTER
"* Όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να έχουν τη δική τους παρουσία στο Internet και να δημιουργήσουν το δικό τους εμπορικό κέντρο με πολύ χαμηλό κόστος.
Η ΤΕΣΑΕ, η οποία ανπτύσσει εφαρμογές πληροφορικής με βάση την ελληνική τεχνολογία Πήγασος και διαθέτει το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο (Pegasus Business Center) στο Internet με περίπου 70.000 εγγραφές στη βάση δεδομένων του ,δίνει τη δυνατόττητα σε κάθε μικρομεσαία επιχείρηση να δημιουργήσει το δικό της εμπορικό κέντρο στην περιοχή που εδρεύει η εταιρεία.
* ±δη λειτουργούν δύο πρότυπα CITY NET - εμπορικοί οδηγοί - για τις περιοχές του Ζωγραφου και του Αμαρουσίου, στα οποία προβάλλονται δεκάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επιτυγχάνοντας έτσι την άμεση επαφή με το καταναλωτικό κοινό της περιοχής τους.
Στις διευθύνσεις http:///www.zografounet.gr και http://www.marousinet.gr η κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να δεί το "στήσιμο" του site με τις κατηγορίες και τις υποκατηγορίες των επιχειρήσεων, να μάθει τα νέα της περιοχής και να συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής για τη δημιουργία του δικού της εμπορικού κέντρου.
Ο όμιλος ΤΕΣΑΕ, η πρώτη εταιρία τεχνικής πληροφορικής στην Ελλάδα αναλαμβάνει για τις επιχείρησεις που είναι χρήστες προγραμμάτων της ελληνικής τεχνολογίας "Πήγασος", να αναβαθμίσει τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα έτσι ώστε να "τρέξουν" με βάση τα νέα δεδομένα."
ΤΟ ΑΡΘΡΟ