23/02/2011    Οι Μεταφορικές εταιρείες μπορούν να γίνουν ακόμα πιο Κερδοφόρες Pegasus ERP Transport

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Σύμφωνα με τις εξελίξεις της Οικονομίας της Χώρας μας ο κλάδος των επιχειρήσεων Μεταφορών – Μετακομίσεων διανύει περίοδο οικονομικής ανάπτυξης!

Η διευρυνση των εργασιών του κλάδου αυτού έχει κάνει πλέον επιτακτική την ανάγκη μηχανοργάνωσης, τόσο για την καλύτερη οργάνωση των εσωτερικών τους διαδικασιών αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους. Απαραίτητη επίσης είναι η διεύρυνση των δραστηριοτήτων τους και στο διαδίκτυο!

Η ΤΕΣΑΕ προτείνει μια εφαρμογή εξειδικευμένη για τις ανάγκες των μεταφορικών εταιρειών, το Pegasus Transport ERP.

 

Κατεβάστε το διαφημιστικό φυλλάδιο για να προσεγγίσετε τις μεταφορικές της περιοχής σας!


Γιατί όμως να προτιμήσω το Pegasus Transport ERP ?

 • Είναι μια Οικονομική Λύση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησής μου – κανένα επιπλέον κόστος για όσες θέσεις εργασίας κι αν χρειαστώ.

 • Μικρό Κόστος Ετησίου Συμβολαίου Τεχνικής Στήριξης

 • Δυνατότητα σύνδεσης των υποκαταστημάτων της επιχείρησης με συνεχή αποστολή – παραλαβή δεδομένων μεταξύ τους σε Real time. Kόστος μόνο το Ετήσιο Συμβόλαιο ανά κατάστημα!

 • Δυνατότητα αυτόματης και αμφίδρομης επικοινωνίας με το site της επιχείρησής σας.

 • Συνεχώς εξελισσόμενη εφαρμογή με αυτόματα update, σύμφωνα με τις ανάγκες του κλάδου σας!

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 1. Καλύπτει πλήρως όλες τις καθημερινές εργασίες μια εταιρείας Μεταφορών. Φορτωτικές (αναλυτική καταχώρηση), Μη εκτυπωμένες Φορτωτικές, Αναζητήσεις ανάλογα με το είδος της φορτωτική ή τη κατάστασή της, Ευκολή αντιγραφή όμοιων Φορτωτικών. Παραδόσεις. Κερδίστε χρόνο, Βελτιώνοντας την Οργάνωση!

 2. Αναλυτικό κύκλωμα Αντικαταβολών. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε αναλυτικά τις Αντικαταβολές των πελατών σας είτε προς παραλαβή είτε προς παράδοση

 3. Προγραμματισμός Υπολοίπων πελατών – προγραμματισμένες εισπράξεις

 4. Επικοινωνία – Μαζική αποστολή email και sms για να κρατάτε πάντα ενημερωμένους τους πελάτες σας. Μπορείτε να στέλνετε sms / email ώστε να ενημερώνετε για τη κατάσταση της μεταφοράς!

 5. Αναλυτικό CRM – Σας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσετε καλύτερα τις πωλήσεις σας καθώς και τη γραμματειακή σας υποστήριξη. Τηρεί αναλυτικό ιστορικό πελατών και σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε στοχευμένη επικοινωνία

 6. Πλήρες Εμπορικό Κύκλωμα (Πελάτες, Προμηθευτές, Αποθήκες, Αξιόγραφα, Έσοδα-Έξοδα, Υπόλοιπα Πελατών/ Προμηθευτών, Παραγελίες)

 7. Εφοδιασμένο με έτοιμα Στατιστικά και Εκτυπώσεις αλλά και δυνατότητα δημιουργίας επιπλέον στατιστικών και εκτυπωτικών καταστάσεων ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες (Statistic & Report Generator) - Προβλέψεων Πωλήσεων – Μέτρηση Αποτελεσμάτων

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Το Pegasus Transport ERP μπορεί να επικοινωνεί αμφίδρομα με τη διαδικτυακή εφαρμογή Pegasus e-business. Η μεταφορική σας εταιρεία μπορεί να έχει πλέον μια δυναμική εικόνα στο διαδίκτυο που της επιτρέπει:

 • Εύκολη και δυναμική διαχείριση του site σας, ώστε να είναι πάντα ενημερωμένο με τις τελευταίες εξελίξεις

 • Δυνατότητα σύνδεσης του πελάτη ώστε να μπορεί να ενημερώνεται για τις τιμές, για τις ειδικές προσφορές που ισχύουν και για την οικονομική του καρτέλα

 • On line πληρωμές μέσω alpha bank, eurobank, winbank κλπ και μέσω Paypal

 • Νέα επιχείρισης - αναρτήστε τα νέα της επιχείρισης σας εύκολα και γρήγορα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας

 • Φόρμα επικοινωνίας


Βελτιώστε την εξυπηρέτηση των πελατών σας και ενισχύστε τις σχέσεις σας μαζί τους!

 

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνατότητες που θα σας προσφέρει κατεβάζοντας το demo.

Η’ εναλλακτικά να παρακολουθήσετε μια on line video παρουσίαση!

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες Επικοινωνήστε μαζί μας ή με οποιονδήποτε πιστοποιημένο συνεργάτη μας!

Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839