27/09/2000    Η "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" ΓΙΑ ΤΕΣΑΕ UNIFON JOYTOURS
"EASY LIFE PLUS
Η Ελληνική τεχνολογία ανάπτυξης λογισμικού Πήγασος επιλέχτηκε για να υποστηρίζει το extranet του "Easy Life Plus" από την "Unifon" και τον "Joy Tours". Η TESAE υλοποίησε την εφαρμογή στον κόμβο του "Joy Tours": http://www.joytours.gr και οι 100 ημέρες της εφαρμογής στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία και η επέκταση του "Easy Life Plus" για την υπηρεσία αυτόματης ενοικίασης αυτοκινήτων, στηρίζεται και πάλι στην Τεχνολογία Pegasus Extranet.
Το "Easy Life Plus" είναι η υπηρεσία της "Unifon" που απαντά στον αριθμό 1710 και μας παρέχει το προνόμιο να κλείσουμε την προσφερότερη επιλογή για το ταξίδι μας, το ξενοδοχείο μας ή και το προς ενοικίαση μέσο μετακίνησής μας.
Το "Easy Life Plus" είναι μια από τις εφαρμογές της τεχνολογίας Pegasus Extranet της οποίας επίσημη παρουσίαση θα γίνει στο περίπτερο 8, Stand 5α της "Infosystem 2000" στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από 28/9 έως 1/10.
Ο όμιλος ΤΕΣΑΕ με δική του τεχνογνωσία και αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, καλύπτει και αυτούς ακόμη, που πιστεύουν ότι η εργασία τους διακρίνεται από αρκετές ιδιαιτερότητες. Οι πελάτες 4.000 περίπου του ομίλου ΤΕΣΑΕ (Αθήνα, Χλόης 26, Ζωγράφου 157 72, τηλ. 74.88.705 74.88.795) επιλέγουν τον πυρήνα εφαρμογής ενός προγράμματος που καλύπτει την επιχείρησή τους και προτείνουν τις απαιτούμενες αλλαγές έτσι ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι ιδιαιτερότητες.
Η ΤΕΣΑΕ ιδρύθηκε από τον κ. Θωμά Ψαρρά, που είναι ο δημιουργός της τεχνολογίας "Πήγασος". Ο κύριος κόμβοςτου ομίλου έχει την ηλεκτρονικήδιεύθυνση: http://www.tesae.com και περιλαμβάνει αναλυτική αναφορά των όσων έγιναν και γίνονται καθημερινά στον όμιλο. ΤΟ ΑΡΘΡΟ