26/07/2010    Η Προσφορά μας για ένα δυναμικό ξεκίνημα τον Σεπτέμβρη !!!

Αγαπητοί συνεργάτες,


Η περίοδος που διανύει η οικονομία μας είναι δύσκολη για επενδύσεις. Για να επιβιώσει όμως μια επιχείρηση είναι απαραίτητο να έχει καλή εσωτερική οργάνωση των διαδικασιών της και δυνατή εταιρική εικόνα.

Η ΤΕΣΑΕ κατανοώντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων προσπαθεί να δώσει τον άριστο συνδυασμό ποιότητας και τιμής, γι αυτό προσφέρει:


ΠΡΟΤΑΣΗ


Μπορείτε να αποκτήσετε εώς 31/08/2010 όλες τις εφαρμογές Pegasus Erp Experience καθώς και όλες τις διαδικτυακές εφαρμογές Pegasus e-Experience με έκπτωση 50%!!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι:

  1. Άριστη μηχανοργάνωση της επιχείρησής σας με το λογισμικό Pegasus που έχει φτιαχτεί ειδικά για τις ανάγκες του κλάδου σας

    Μπορείτε να καλύψετε έτσι όλο το εμπορικό σας κύκλωμα, να διαχειριστείτε τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες σας και όλους τους συναλλασσομένους σας μέσω του CRM και να βελτιώσετε την εξυπηρέτηση σας, να δημιουργείτε πληθώρα αναφορών και στατιστικών που σας βοηθούν στον έλεγχο της επιχείρισης σας, καθώς και να εκτελείτε όλες τις καθημερινές σας εργασίες μέσα από την οθόνη Reception που έχει φτιαχτεί ειδικά για τις ανάγκες της δικής σας επιχείρισης!


  2. Άριστη Παρουσία στο internet, είτε μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, είτε μιας δυναμικής ιστοσελίδας

    Αυξήστε τις πωλήσεις και την κερδοφορία της επιχείρησής σας, διαφημιστείτε δωρεάν, δημιουργήστε μια μοναδική εταιρική ταυτότητα!


  3. Χαμηλό κόστος

    Όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε πράξη με έκπτωση 50%

 

Επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά μέσα στο καλοκαίρι και προετοιμάστε την εταιρεία σας για ένα δυναμικό ξεκίνημα τον Σεπτέμβρη.

Άμεση αύξηση της κερδοφορίας σας με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή με κάποιον από τους πιστοποιημένους συνεργάτες μας για να πάρετε τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839