30/12/2011    Οι στόχοι ολοκληρώθηκαν επιτυχώς ,το 2011 μας γέμισε με αισιοδοξία!!

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Με αισιοδοξία και απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μια χρονιά! Τη χρονιά αυτή παρά τις δυσκολίες στην Οικονομική κατάσταση της χώρας μας η ΤΕΣΑΕ με την υποστήριξη όλων εσάς πραγματοποίησε σημαντικά βήματα προόδου.

Θα μοιραστούμε μαζί σας τα σημαντικότερα από αυτά:

 1. Τυποποιημένη Προσέγγιση

  Μέσω μια σειράς ενεργειών του Τμήματος Marketing και Πωλήσεων της ΤΕΣΑΕ δημιουργήθηκε μια τυποποιημένη προσέγγιση πελατών που ευνοεί τόσο τους Τελικούς Χρήστες των εφαρμογών Pegasus όσο και το Δίκτυο Διανομής Διάθεσης και Υποστήριξης (ΔΔΔΥ) εφαρμογών της Τεχνολογίας μας.

  1. Νέα video παρουσίασης όλων των εφαρμογών Τεχνολογίας Pegasus που βοηθούν στην παρουσίαση των δυνατοτήτων των εφαρμογών ενώ ταυτόχρονα λειτουργούν και σαν live εγχειρίδια χρήσης.
  2. Νέα Διαφημιστικά Έντυπα, χρήσιμα για την γνωστοποίηση των δυνατότητων και των εξελίξεων κάθε μιας εφαρμογής Pegasus ξεχωριστά.
  3. Διεύρυνση του ΔΔΔΥ και αύξηση του πλήθους των Πιστοποιημένων Συνεργατών μέσα σε αυτό. Η κοινότητα Pegasus αναπτύσσεται, κερδίζει την εμπιστοσύνη των Επιχειρήσεων και μεγαλώνει υποστηρίζοντας όλη την Ελλάδα. 2. Ανάπτυξη Νέων Πυρήνων Εφαρμογών

  Όλο και περισσότεροι κλάδοι επιχειρήσεων μπορούν πλέον να εκμεταλευτούν την Τεχνογνωσία της ΤΕΣΑΕ και να αποκτήσουν ένα πληροφοριακό σύστημα εξειδικευμένο για τις δικές τους ανάγκες.

  Ενδεικτικά Νέα Προϊόντα
  ERP: Νέες εφαρμογές όπως το Pegasus Κοινόχρηστα ERP Start Up, το Pegasus Tourism Agency ERP Start Up, το Pegasus Άρδευση ERP Start Up και το Pegasus μElite (MySQL), καθώς και νέα modules όπως το Module Pegasus Retail, το Module Sales, το Module PDA Client, το Module Logistics και το Module Loans.

  Ενδεικτικά
  Νέα Προϊόντα Pegasus Hermes : Pegasus e-Courier, Pegasus e-Learning, Pegasus e-Service, Hermes Module mass e-mail, Hermes Module Video/Mp3, Hermes Module Mαζική Εισαγωγή Δεδομένων,  Hermes Module Downloads, Hermes Module Serial Numbers, Hermes module Multi-Language. 3. Διαρκής Εξέλιξη των Εφαρμογών

  Μέσα στο 2011, συνεχίζοντας την αποστολή μας από το 1984,  ύστερα από ακριβή μελέτη των αναγκών των κλάδων που υποστηρίζουμε, διαθέσαμε δωρεάν, στις εγκαταστάσεις που καλύπτονται με Ετήσια Σύμβαση Τεχνικής Στήριξης (ΕΣΤΕΣ) τουλάχιστον 4 κατά μέσο όρο ανά μήνα, αναβαθμίσεις που προσφέρουν νέες δυνατότητες, χωρίς να συμπεριλάβουμε τις αναβαθμίσεις που προκύπτουν από τις αλλαγές της Νομοθεσίας. Οι αναβαθμίσεις αυτές πρόσφεραν Εξελίξεις και Νέες δυνατότητες που βελτιωσαν την ποιότητα της εργασίας των χρηστών! 4. Μέσα στο 2011 πιστοποιήθηκαν οι Διαδικασίες Σχεδίασης, Ανάπτυξης και Εφαρμογής Συστημάτων Λογισμικού & Προϊόντων – Υπηρεσιών της Τεχνολογίας Πήγασος από την TUV Austria με το ISO 9001:2008 έως 01/11/2014 με Αριθμό Εγγραφής Πιστοποιητικού 20 100 112006835. 5. Δημιουργία νέου διαδικτυακού τόπου της ΤΕΣΑΕ (http://www.tesae.gr). Πλέον οι συνεργάτες αλλά και οι πελάτες μπορούν εύκολα και γρήγορα να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα μας να ενημερωθούν για τις εξελίξεις τις τεχνολογίας, τα νέα της ΤΕΣΑΕ, τα νέα προϊόντα, αλλά και χρήσιμες μελέτες . 6. H ΤΕΣΑΕ  ανακοινώνει τη νέα επιχειρησιακή μονάδα των Mobile Eφαρμογών . Η πρώτη εφαρμογή  που υλοποιήσαμε είναι η «Pegasus Business Mobile». Μπορείτε να δείτε το περιβάλλον απλά μπαίνοντας  στο www.tesae.gr   μέσα από μια mobile συσκευή.


 

Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839