29/12/2010    Οι στόχοι του 2010 πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς!

Η χρονιά που πέρασε ήταν άκρως δημιουργική για όλους μας!

 

Η ΤΕΣΑΕ, παραμένοντας πιστή στην δέσμευσή της στην αρχή του έτους (7/1/2010), έδωσε μεγάλη ένταση στην ανάπτυξη των εφαρμογών της οικογένειας Pegasus Globality με την χρήση του PIM (Pegasus Interoperability Mechanism). Το αποτέλεσμα, όπως φαίνεται από τα στατιστικά του 2010, ήταν η αύξηση της Κερδοφορίας στους Χρήστες της Τεχνολογίας Πήγασος λόγω της μείωσης του κόστους λειτουργίας και της αύξησης της παραγωγικότητας. Συγκεκριμένα,

 

Υλοποιήσαμε:

  • Νέα Modules Pegasus Hermes Globality (e-Service, e-Hotel, e-Λειτουργίες, e-Serial Numbers, e-Champion, e-Συμβάσεις, κ.ο.κ.)
  • Νέα Modules Pegasus ERP (Estiasi, Parking, Courier, Κομμωτήριο, Delivery, Optica, Retail, Transport, κ.ο.κ.)

 

Καθιερώσαμε:

  • Τυποποιημένη Προσέγγιση, μέσα από  μία σειρά ενεργειών του Τμήματος Μάρκετινγκ και Πωλήσεων (video παρουσίασης, νέα on-line διαφημιστικά έντυπα, φιλοξενίες τυποποιημένης υποστήριξης), προσφέρθηκαν νέες υπηρεσίες με σκοπό να διευκολύνουν τόσο τους Τελικούς Χρήστες των εφαρμογών Pegasus όσο και το Δίκτυο Πιστοποιημένων Συνεργατών μας.
  • Διαρκή Εξέλιξη των Τοπικών και Διαδικτυακών Εφαρμογών. Με το σύστημα των αυτόματων αναβαθμίσεων οι πελάτες με Ενεργή την Ετήσια Σύμβαση Τεχνικής Στήριξης λαμβάνουν δωρεάν τουλάχιστον 4 κατά μέσο όρο αναβαθμίσεις το μήνα, χωρίς να συμπεριλάβουμε τις αναβαθμίσεις που προκύπτουν από τις αλλαγές της Νομοθεσίας. Εξελίξεις και Νέες δυνατότητες που κρίνουμε ότι θα βελτιώσουν τη ποιότητα της εργασίας σας!

 

Μπορείτε να δείτε τις εξελίξεις κάθε μιας Εφαρμογής Pegasus μέσα στο 2010

Ιστορικό Αλλαγών Pegasus ERP
Ιστορικό Αλλαγών Pegasus Hermes

 

Η κοινότητα Pegasus αναπτύσσεται, κερδίζει την εμπιστοσύνη των Επιχειρήσεων και μεγαλώνει. Σχεδιάζει την νέα χρονιά με σιγουριά, έχοντας σαν όπλα της το διευρυμένο Δίκτυο Πιστοποιημένων Συνεργατών της και τις νέες εφαρμογές και Τεχνικές που καθιερώθηκαν μέσα στο 2010.

Το 2011 θα μας βρει όλους μαζί έτοιμους για Νέες Προκλήσεις!

 

Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839