26/08/2009    Η ΤΕΣΑΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!

Η ΤΕΣΑΕ αποστέλλει το παρακάτω ενημερωτικό e-mail στο Δίκτυο με σκοπό να ενημερώσει για τα επιδοτούμενα προγράμματα και να εστιάσει στις επιχειρηματικές ευκαιρίες τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευτεί! 

Εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) Προκήρυξης για την Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου - Υπηρεσιών μέσα από τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) του ΕΣΠΑ 2007-2013!
 

Με αφορμή το γεγονός αυτό, καθώς και τη δράση Digi - Lodge για την ενίσχυση των Ξενοδοχειακών και Τουριστικών καταλυμάτων, σας ενημερώνουμε πως η ΤΕΣΑΕ είναι πάντα δίπλα σας και μπορεί να σας προτείνει Λύσεις για τη συμμετοχή σας στα παραπάνω επιδοτούμενα προγράμματα.

H σύνταξη των φακέλων μπορεί να γίνει από τον δικό σας Σύμβουλο αλλά η ΤΕΣΑΕ μπορεί πάντα να σας προτείνει κάποιον από τους αξιόπιστους Συμβούλους με τους οποίους συνεργάζεται!
Ενημερωθείτε για την δυνατότητα ένταξης της δικής σας επιχείρησης σε κάποιο από τα επιδοτούμενα προγράμματα προχωρήστε άμεσα στην σωστή υποβολή του φακέλου σας!

Σας υπενθυμίζουμε τις 3 Λύσεις που προτείνει η ΤΕΣΑΕ σχετικά με τη Δράση Digi - Lodge

  • Εξειδικευμένη Διαδικτυακή Εφαρμογή για Ξενοδοχεία με δυνατότητα On-Line Κρατήσεων
    Pegasus e-Hotel Experience

  • Εξειδικευμένη Εφαρμογή διαχείρισης Ξενοδοχείων & Διαδικτυακή Εφαρμογή Pegasus e-Hotel
    Pegasus Hotel Globality Front Office

  • Ολοκληρωμένη Λύση Back Office & Front Office & e-Hotel
    Pegasus Hotel Globality ERP

Η υποβολή των προτάσεων για τα παραπάνω επιδοτούμενα προγράμματα ξεκινά από 1η Σεπτεμβρίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας υποβολής των φακέλων!
Κινηθείτε άμεσα!

Επικοινωνήστε με το Τμήμα Μάρκετινγκ & Πωλήσεων για να λάβετε έτοιμες τις προσφορές και να καταθέσετε την δική σας πρόταση σε όποιο από τα επιδοτούμενα προγράμματα σας ενδιαφέρει!