17/06/2009    Η ΤΕΣΑΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΕΑΦΔΣΣ!ΜΕΡΟΣ 1ο

H ΤΕΣΑΕ ανακοινώνει στο δίκτυο Συνεργατών και Υποψήφιων Συνεργατών τα οφέλη που παρέχουν ο φορολογικός Μηχανισμός Pegasus C&A 100 και η Ολική λύση στην οποία εντάσσεται μέσα από μία σειρά ενημερωτικών δελτίων!

Το πρώτο ενημερωτικό δελτίο είναι το παρακάτω και εστιάζει στην καταλληλότητα της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου αλλά έπεται και συνέχεια...


Αγαπητοί Συνεργάτες

Σας προτείνουμε μία πραγματική επιχειρηματική ευκαιρία την οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε σήμερα με τον Φορολογικό Μηχανισμό Pegasus C&A 100!
(αρ. άδειας καταλληλότητας Υπ. Οικονομικών 15ΕΧΖ358/14-12-2006)fhm_04

Ενημερώστε και υποστηρίξτε την αγορά σας με τον Pegasus C&A 100 άμεσα επειδή:

Είναι σίγουρα η καταλληλότερη χρονική περίοδος!
Σε ένα γενικότερο κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί στην ελληνική αγορά πρόκειται για μια επιχειρηματική ευκαιρία που αξίζει να εκμεταλλευτείτε!
Έφτασε ο καιρός να αντικατασταθούν οι φορολογικοί μηχανισμοί που είχαν εγκατασταθεί το 2003!
Η ζήτηση από την αγορά έχει ήδη αρχίσει να αυξάνεται!
Επιλέξτε το πιο αξιόπιστο προϊόν και μία έντιμη συνεργασία, εξασφαλίστε μία διαχρονική λύση που συμφέρει τόσο εσάς όσο και τους πελάτες σας!
 

Διαφέρει από τα υπόλοιπα προϊόντα της αγοράς καθώς:
α. Διαθέτει δική του ιστοσελίδα Υποστήριξης & Εκπαίδευσης στον Διαδικτυακό Τόπο http://www.allfem.com
β. Δεν είναι ένας κοινός Φορολογικός Μηχανισμός, ανήκει σε εταιρεία παραγωγής Λογισμικού και συνοδεύεται από ένα πλήρες και εξειδικευμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης.


Δίνει τα μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους
Ξεκινά με 52% για τους συνεργάτες και προσφέρει δυνατότητα για επιπλέον, διαχρονικά οφέλη από την εγκατάσταση, την παραμετροποίηση, την εκπαίδευση και την υποστήριξη του Λογισμικού.


Προσφέρει δυνατότητα εξέλιξης της επιχείρησης μέσα από την σταδιακή αναβάθμιση του Λογισμικού μέχρι και σε ERP, το οποίο διαλειτουργεί αυτόματα με το ηλεκτρονικό κατάστημα του πελάτη σας! Υποστηρίζετε διαρκώς την αγορά σας προσφέροντας ενιαίες λύσεις, που μπορούν πραγματικά να δώσουν αξία στην επιχείρηση, ανάλογα με το μέγεθος και την γνώση που διαθέτει κάθε χρονική στιγμή.

Ενημερωθείτε για τις Ολοκληρωμένες Λύσεις Pegasus με ΕΑΦΔΣΣ