07/07/2009    Η ΤΕΣΑΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ! ΜΕΡΟΣ 4ο

H ΤΕΣΑΕ ενημερώνει το Δίκτυο με το τέταρτο και τελευταίο ενημερωτικό δελτίο με θέμα Pegasus C&A 100 εστιάζοντας στην Δυνατότητα Εξέλιξης των επιχειρήσεων καθώς και στην Υποστήριξη, τόσο του Δικτύου όσο και των Πελατών του!

Τα οφέλη του Pegasus C&A 100 με έμφαση στον τομέα της Υποστήριξης είναι τα παρακάτω:
 

1. Είναι σίγουρα η καταλληλότερη χρονική περίοδος!fhm_02

Εκμεταλλευτείτε το γεγονός αντικατάστασης των φορολογικών μηχανισμών μέσα στο 2009
 
2. Διαφέρει από τα υπόλοιπα προϊόντα της αγοράς καθώς:

α. Διαθέτει δική του ιστοσελίδα Υποστήριξης & Εκπαίδευσης
(βλ. Σενάριο Λειτουργίας Pegasus C&A 100)

β. Δεν είναι ένας κοινός Φορολογικός Μηχανισμός, ανήκει σε εταιρεία παραγωγής Λογισμικού και συνοδεύεται από ένα πλήρες και εξειδικευμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης.
 

3. Δίνει τα μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους από 52%!

4. Προσφέρει δυνατότητα εξέλιξης της επιχείρησης και συνεχή Υποστήριξη

  • Μία απλή εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης με την οποία ξεκινάει την οργάνωση της επιχείρησής του ο Πελάτης, μπορεί να αναβαθμίζεται σταδιακά καθώς αυξάνονται οι ανάγκες του, έως και σε ολοκληρωμένο ERP σύστημα, το οποίο επικοινωνεί αμφίδρομα και αυτόματα με το ηλεκτρονικό του κατάστημα!
    Η μηχανογράφηση πρέπει σε κάθε περίπτωση να μπορεί να εξελίσσεται με την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης!

  • Υποστηρίζετε Συνολικά τους Πελάτες σας, από τον φορολογικό τους μηχανισμό και την τοπική τους μηχανογράφηση, μέχρι και το ηλεκτρονικό του κατάστημα. Δημιουργείτε μακροχρόνιες Σχέσεις εμπιστοσύνης και αμφίπλευρου οφέλους μαζί τους!

  • Εσείς Υποστηρίζεστε διαρκώς και Εκπαιδεύεστε σε όλους τους τομείς από την Εταιρεία Παραγωγής του Λογισμικού, γνωρίζοντας ότι δεν θα βρεθείτε ποτέ εκτεθειμένοι στους Πελάτες σας!

  • Προσφέρετε Ολοκληρωμένες και Ενιαίες Λύσεις Μηχανογράφησης, που μπορούν πραγματικά να δίνουν συνεχώς αξία στην επιχείρηση.

Ενημερωθείτε για τις Ολοκληρωμένες Λύσεις Pegasus με ΕΑΦΔΣΣ