08/08/2000    Η "TRAVEL TRADE GAZETTE" ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΣΑΕ
"Τα νέα δεδομένα του Ευρώ
Το Ευρώ είναι σίγουρα το αυριανό μας νόμισμα και το κύριο "εργαλείο" των συναλλαγών μας. Επιτακτική ωστόσο έχει γίνει η ανάγκη για προσαρμογή του λογιστικού και μηχανογραφικού συστήματος στα νέα δεδομένα του Ευρώ, στις περισσότερες επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον κύκλο εργασιών τους.
Ο όμιλος ΤΕΣΑΕ (Τεχνική Εταιρεία Σχεδίασης Ανάπτυξης Εφαρμογών) αναλαμβάνει να αναβαθμίσει ήδη υπάρχοντα προγράμματα ώστε να "τρέξουν" νέα δεδομένα για τις τουριστικές επιχειρήσεις που είναι χρήστες προγραμμάτων της τεχνολογίας "Πήγασος".
Οι δραστηριότες του ομίλου στο Internet άρχισαν με την κατασκευή κόμβων, εμπορικών κέντρων, ενώ στο χώρο του Intranet με τη διασύνδεση δικτύων υπολογιστών μέσω Internet. Ο κύριος κόμβος του ομίλου έχει την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.tesae.com και περιλαμβάνει αναλυτική αναφορά των όσων έγιναν και γίνονται καθημερινά στον όμιλο.
Η διεύθυνση http://www.pegasus.net.gr φιλοξενεί τις εφαρμογές τις εφαρμογές πληροφορικής που έχουν αναπτυχθεί με την τεχνολογία "Πήγασος" και είναι πλήρη δείγματα τα οποία μπορεί να δοκιμάσει κάθε επισκέπτης.
Όλοι οι χρήστες προγραμμάτων της τεχνολογίας "Πήγασος" μπορούν να επικοινωνήσουν μετ την κεντιρκή γραμματεία της ΤΕΣΑΕ (Αθήνα, Χλόης 26, Ζωγράφου, 157 72) στα τηλ. 74.88.705, 74.88.795, στα email:stirixi@tesae.com ή στην κεντρική διεύθυνση http://www.tesae.com και να έρθουν σε επαφή με το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου, που είναι πρόθυμο να λύσει κάθε απορία τους."
ΤΟ ΑΡΘΡΟ