07/01/2015    Ηγηθείτε των εξελίξεων στη Μηχανογράφηση με ΤΕΣΑΕ & Pegasus ERP!Η Στρατηγική Επιλογή Συνεργάτη.

Η ΤΕΣΑΕ ΑΤΕ από το 1984 εστιάζει στη παροχή υψηλού επιπέδου Μηχανογραφικών Υπηρεσιών μέσα από τις Εφαρμογές Τεχνολογίας Pegasus. Επενδύει στην Ανάπτυξη & Βελτιστοποίηση των λύσεων που παρέχει ενώ ταυτόχρονα οραματίζεται το επόμενο βήμα για την Ελληνική Επιχείρηση ώστε να εγγυηθεί τη βιωσιμότητα  και τη κερδοφορία της.   

Αδιαμφισβήτητα η Μηχανογράφηση θα αποτελέσει το κορμό για τη διεκπεραίωση όλων των καθημερινών εργασιών στη Σύγχρονη Επιχείρηση ανεξαρτήτως του μεγέθους ή της δυναμικής που έχει. Το 2015 θα συνεχιστούν οι αλλαγές  που τέθηκαν σε ισχύ τη 1/1/2014 με το νέο ΚΦΑΣ (Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών) αναδεικνύοντας το Μηχανογράφο σε ουσιαστικό στέλεχος σε κάθε Επιχείρηση.

Ακριβώς λόγω της σημασίας και της αξίας του Μηχανογραφικού Έργου, η ΤΕΣΑΕ ΑΤΕ δεσμεύεται στη παροχή Υψηλού Επιπέδου Υπηρεσιών στις Εταιρίες Πληροφορικής που ανήκουν στο Δίκτυο Διάθεσης & Υποστήριξης Εφαρμογών Τεχνολογίας Pegasus. Η υποστήριξη των Συνεργατών συνιστά προτεραιότητα ενώ ταυτόχρονα επενδύουμε στην ποιοτική εμπειρία που απολαμβάνει ο τελικός Χρήστης και Πελάτης Λιανικής.  

Επιλέγουμε ΤΕΣΑΕ ΑΤΕ & Pegasus ERP:  

  • Με 30 Καθετοποιημένες Λύσεις που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες Μηχανογράφησης που έχει ένας Επιχειρηματικός Κλάδος  πέραν της κλασικής εμπορικής Διαχείρισης
  • Αμφίδρομη Επικοινωνία των Pegasus ERPs με τις Web Εφαρμογές πχ e-Commerce / e-Hotel κτλ. Το ERP επικοινωνεί σε κάθε επίπεδο με το e-Shop σας και vice versa!
  • Ελάχιστος Χρόνος Εγκατάστασης και Παραμετροποίησης των Εφαρμογών- Επενδύστε ΕΞΥΠΝΑ το χρόνο σας και επεκτείνετε το Πελατολόγιό σας δίχως να αναλώνεστε σε προγραμματισμό και πειραματισμούς!
  • Εύκολη Εκπαίδευση του αρχάριου Χρήστη-Φιλικότητα στο σχεδιασμό για μία ευχάριστη εμπειρία με Άμεση Απόδοση Έργου
  • Χαμηλά Ετήσια Κόστη Συντήρησης ώστε να εξασφαλίζεται η ανανεωσιμότητα των Συμβάσεων
  • Γέφυρα με τα πιο δημοφιλή λογιστικά προγράμματα:Epsilonnet- Singular-Prosvasis  κτλ 
  • Άμεση Διασύνδεση με Ταμειακά Συστήματα - Εκτυπωτές - Φορολογικούς Μηχανισμούς - Barcode Scanners κτλ 
  • Συνεχής Ποιοτικός Έλεγχος και Διασφάλιση της ορθής Λειτουργίας μέσω on-line αναβαθμίσεων.  
  • Αμφίδρομη Επικοινωνία του ERP με το Εταιρικό Site ή το e-Shop σας

Καμία επιλογή ΔΕΝ είναι ΤΥΧΑΙΑ!

Οι Συνεργασίες μας χαρακτηρίζονται από την Αμεσότητα - την Προσωπική Επαφή με τους Συναδέλφους /Συνεργάτες - τη Σταθερότητα της Συνεργασίας. 

Ενταχθείτε και ΕΣΕΙΣ στο Πιστοποιημένο Δίκτυο Pegasus συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ 

Παρακολουθήστε τη Video Παρουσίαση για την Εγκατάσταση και Παραμετροποίηση μίας Εφαρμογής Pegasus ERP 

 

 

Συμπέρασμα:

Ο χρόνος Εγκατάστασης και Παραμετροποίησης νέων Εφαρμογών πρέπει να μειώνεται αισθητά προς όφελος και των δύο πλευρών.

Η ορθή τιμολογιακή πολιτική σε συνδυασμό με την εύκολη εκπαίδευση του χρήστη, καθιστούν τη ΤΕΣΑΕ και τις Εφαρμογές Τεχνολογίας Πήγασος – ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ.