03/06/2010    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ - Pegasus e Commerce

Η περίοδος που διανύει η οικονομία μας είναι πολή δύσκολη. Η οικονομική κρίση έχει περιορίσει σημαντικά την εμπορική δραστηριότητα πολλών επιχειρήσεων. Η άνοδος δεν φαίνεται να είναι άμεση.

Σε μια τέτοια περίοδο πολλές επιχειρήσεις θα αναγκαστούν να κλείσουν ή να συρρικνωθούν, εκτός κι αν κάνουν τις σωστές επιχειρηματικές κινήσεις.


ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

  1. Κρατείστε τους πελάτες σας κοντά σας, από αυτούς εξαρτάται η επιβίωση της εταιρίας σας
  2. Προσελκύστε νέους πελάτες, όταν οι άλλοι συρρικνώνονται εσείς αναπτυχθείτε

Η λύση σε αυτό είναι η ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο internet. Με τον όρο ανάπτυξη δεν εννοούμε μια απλή ιστοσελίδα αλλά ένα δεύτερο κατάστημα χωρίς πάγια κόστη.


ΟΦΕΛΗ

  1. Δεν χρειάζετε να έχετε αποθέματα γλιτώνοντας έτσι και τα κόστη αποθήκευσης ενώ αγοράζετε μόνο όσα έχετε ήδη ζήτηση
  2. Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μπορεί να έχει περισσότερες πωλήσεις από το κανονικό χωρίς κόστη ενοικίου, προσωπικού κλπ
  3. Δωρεάν ή με πολύ χαμηλό κόστος διαφήμιση. Κάντε την επωνυμία σας γνωστή και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές
  4. ‘’Κουβαλήστε’’ την βιτρίνα μαζί σας και αυξήστε τις πωλήσεις!


Η σωστή εκμετάλευση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος μπορεί να κάνει την εταιρεία σας πιο ανταγωνιστική τόσο σε ανανγνωρισιμότητα όσο και σε τιμές.


Η ΤΕΣΑΕ προτείνει το Pegasus E commerce. Σύγχρονο και ευέλικτο εργαλείο για να φτιάξετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα όπως ακριβώς το θέλετε.

  • Design όπως ακριβώς το επιθυμείτε – για να έχετε την εικόνα που έχετε σκεφτεί
  • On line εισπράξεις – ώστε να εισπράτετε να μην δημιουργείτε υπόλοιπα
  • Search Engine Optimization με δυνατότητα σύνδεσης skroutz, pathfinder, eprice, δυνατότητα παραμετρικών ΜΕΤΑ tags – ώστε να έχετε τη καλύτερη θέση στις μηχανές αναζήτησης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ON LINE DEMO

Η τιμή είναι πολύ προσιτή και ξεκινάει από 800 ευρώ. Σε περίπτωση απόσυρσης πάντα σας δίνουμε τη δυνατότητα έκπτωσης ως 50%!!


ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ

Η διαδικτυακή αυτή εφαρμογή μπορεί να διαλειτουργήσει πλήρως με την τοπική μηχανογράφηση της επιχείρησής σας εξασφαλίζοντας απόλυτα την επένδυσή σας, και στο μέλλον (PEGASUS E COMMERCE GLOBALITY)! Αυτό πρακτικά σημαίνει πλήρη διαχείρηση της ιστοσελίδας και των πωλήσεων σας μέσα από το τοπικό σας πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης.

«Μια ηλεκτρονική πώληση μετατρέπεται αυτόματα σε παραγγελία και είσπραξη!»

Πολλές εταιρείες (ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ) το χρησιμοποιούν κατακτώντας και διατηρώντας μια δυνατή θέση στην αγορά!!