06/08/2014    Καλές Διακοπές από τη ΤΕΣΑΕ ΑΤΕ! Ενημέρωση Συνεργατών για τη περίοδο 11/8 έως 15/8!

Η ΤΕΣΑΕ ΑΤΕ σας εύχεται Καλές Διακοπές  και Καλή Ξεκούραση! Βαίνουμε αισίως προς τα μέσα Αυγούστου που παραδοσιακά είναι  το κορύφωμα των καλοκαιρινών διακοπών. Μία παύση από τη καθημερινότητα είναι απαραίτητη ώστε να ανασυγκροτηθούμε και να έχουμε ένα δυνατό ξεκίνημα το Σεπτέμβρη με ανανεωμένη διάθεση!

Στα παραπάνω πλαίσια, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Εταιρία θα λειτουργεί καθόλη τη περίοδο από 11/8 μέχρι και  15/8  με προσωπικό ασφαλείας. Στη περίοδο αυτή δεν θα πραγματοποιούνται νέες εγκαταστάσεις καθώς και παραγωγές από το Τμήμα Υποστήριξης.  Θα εξυπηρετούνται φυσικά οι εξαιρετικά επείγουσες περίπτωσεις ώστε να εξασφαλιστεί η αρμονική λειτουργία των Επιχειρήσεων που έχουν εμπιστευτεί ΤΕΣΑΕ και Εφαρμογές Μηχανογράφησης Pegasus. 

Η εταιρία λειτουργεί κανονικά με όλο το ανθρώπινο δυναμικό της από τις  18/8  και θα είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια απαιτηθεί στις εγκαταστάσεις σας.  

Οι νέες εγκαταστάσεις που αφορούν στη καμπάνια Pegasus  -50% έκπτωση θα αρχίσουν να υλοποιούνται κανονικά από τις  18/8 . 

Προσεγγίστε ΤΩΡΑ Νέο Υποψήφιο Πελατολόγιο & Επιχειρήσεις με outdated  Εφαρμογές

Pegasus© -50% 

Δείτε το Διαφημιστικό Φυλλαδιο

 

 

 

Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839
Φόρμα Επικοινωνίας

Ακολουθείστε μας στο twitter

Επισκεφτείτε μας στο YouTube