03/12/2019    Μετατρέψτε την Υποχρέωση σε Ευκαιρία! 10 Κριτήρια για τη σωστή επιλογή Εφαρμογής Μηχανογράφησης

Μετατρέψτε την Υποχρέωση σε Ευκαιρία!
10 Κριτήρια για τη σωστή επιλογή Εφαρμογής Μηχανογράφησης εν όψει των Ηλεκτρονικών Βιβλίων #myData της ΑΑΔΕ

 

Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία #myData της ΑΑΔΕ είναι πλέον και επίσημα καθ’ οδόν!

Η Μηχανογράφηση αποκτά πλέον ηγετικό ρόλο στον κόσμο των επιχειρήσεων και συνιστά μεγάλη επένδυση για αυτές καθώς οργανώνει και εξελίσσει κάθε οργανισμό. Πλέον, καθίσταται επί της ουσίας υποχρεωτική και, ως εκ τούτου, η επιλογή της κατάλληλης εμπορικής Εφαρμογής είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Αναζητήστε λοιπόν μια σίγουρη και δοκιμασμένη λύση για την ομαλή μετάβαση της επιχείρησής σας στα νέα δεδομένα!

Εμπιστευτείτε την κατάλληλη Εφαρμογή Μηχανογράφησης και πείτε όχι σε εμπορικές Εφαρμογές – “φαντάσματα” που υπόσχονται να λύσουν όλα σας τα προβλήματα με κόστη που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και συμβόλαια γεμάτα “ψιλά γράμματα”!

 

 

Μετατρέψτε την υποχρέωση και το φόβο των νέων αλλαγών σε μια ευκαιρία οργάνωσης και εξέλιξης της επιχείρησής σας!

Πώς όμως θα κάνετε τη σωστή επιλογή; Ποιος είναι ο πιο κατάλληλος για να απευθυνθείτε;

 

Δείτε παρακάτω τα 10 Κριτήρια για τη σωστή επιλογή Εφαρμογής Μηχανογράφησης:

1.      ΕμπειρίαΔοκιμασμένη Λύση

Ίσως το σημαντικότερο όλων είναι να επιλέξετε μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη Λογισμικού και Εφαρμογών Μηχανογράφησης που θα μπορεί να σας υποστηρίζει και να βρίσκεται δίπλα σας καθ’ όλη τη διαδικασία της Μηχανογράφησης. Τα 35 έτη εμπειρίας και η υποστήριξη πιστοποιημένης ποιότητας μέσα από πρότυπα ISO που έχει λάβει η TESAEgroup αλλά και οι χιλιάδες ικανοποιημένοι χρήστες των Εφαρμογών Pegasus ERP φαντάζουν λοιπόν εξαιρετικοί οιωνοί!

2.       Άμεση Παρουσία & Υποστήριξη στο Χώρο σας

Η ύπαρξη του πιστοποιημένου πανελλαδικού Δικτύου εξειδικευμένων Συνεργατών της τεχνολογίας Pegasus αποδεικνύεται κομβικής σημασίας καθώς εκεί μπορείτε να απευθύνεστε για την άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξή σας, νιώθοντας έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια με ένα Συνεργάτη δίπλα σε κάθε σας βήμα.

3.       Κόστος Αγοράς & Άμεση Απόσβεση

Ας μην τρέφουμε αυταπάτες, σε κάθε απόφαση που καλούμαστε να λάβουμε ο οικονομικός παράγοντας πάντα είναι από τους καθοριστικότερους. Ιδανικό θα είναι, επομένως, η Εφαρμογή που θα επιλέξετε και θεωρείτε πως καλύπτει τις απαιτήσεις σας, να είναι διαθέσιμη και σε μια προσιτή τιμή χωρίς επιπλέον δυσβάσταχτα και … ουρανοκατέβατα κόστη! Άραγε εσείς γνωρίζατε ότι οι ολοκληρωμένες εμπορικές λύσεις Pegasus ERP ξεκινούν από 149€+ΦΠΑ τελική τιμή; Με τέτοιο κόστος, η απόσβεση της επένδυσής σας θα ολοκληρωθεί κυριολεκτικά την επόμενη ημέρα!

4.       Eξειδίκευση – Επεκτασιμότητα

Η Μηχανογράφηση δικαίως θεωρείται το κλειδί της επιτυχίας για μια εταιρεία καθώς οργανώνει και αυτοματοποιεί τις διαδικασίες της, με αποτέλεσμα να την εξελίσσει και να τη μεταφέρει σε υψηλότερο επίπεδο συνολικά. Επιπλέον, όπως όλοι γνωρίζουν δεν είναι ένα νέο αντικείμενο, γιατί λοιπόν να μην εκμεταλλευτείτε την ήδη υπάρχουσα γνώση στον τομέα αυτό; Είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγείτε αντικρύζοντας την πληθώρα εξειδικευμένων κάθετων λύσεων που η  TESAEgroup έχει ήδη αναπτύξει για όλους τους κλάδους! Πρατήρια Υγρών Καυσίμων, Γυμναστήρια-Αθλητικά Κέντρα, Ξενοδοχειακές Μονάδες, Χώροι Εστίασης (Εστιατόρια, Καφετέριες, Bar, Delivery), Στεγνοκαθαριστήρια-Ταπητοκαθαριστήρια, Ελαιοτριβεία, Μεταφορικές Εταιρείες, Courier-Ταχυμεταφορές είναι μόνο μερικές από τις κάθετες λύσεις Μηχανογράφησης που περιμένουν να τις ανακαλύψετε!

  Ακόμη, ιδιαίτερα χρήσιμη μπορεί να αποδειχθεί και η δυνατότητα επεκτασιμότητας μέσα από την προσθήκη Modules που σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε την Εφαρμογή σας και να πραγματοποιήσετε κατά συνέπεια κάθε σας ανάγκη αναφορικά με τη Μηχανογράφηση της εταιρείας σας (π.χ. Module Γέφυρες Λογιστικής για άμεση επικοινωνία με την Εφαρμογή του Λογιστή σας εν όψει Ηλεκτρονικών Βιβλίων, Module Retail για τη Λιανική Πώληση, Module Serial Number για παρακολούθηση ειδών με σειριακούς αριθμούς, Module Color Size για διαχείριση ειδών με πολλούς συνδυασμούς μεγεθών – χρωμάτων, Module Lots για παρακολούθηση των παρτίδων ενός είδους και πολλές ακόμη επιλογές που προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες και υπόσχονται να απογειώσουν την Εφαρμογή σας!

5.       Συμβατότητα με Hardware

Ιδιάζουσας σημασίας είναι και η συμβατότητα της κάθε Εφαρμογής με τον υφιστάμενο εξοπλισμό Hardware που υπάρχει σε μια εταιρεία. Είναι συχνό το φαινόμενο το μεγαλύτερο κόστος στην αγορά μιας Εφαρμογής Μηχανογράφησης να αποτελεί όχι η ίδια η Εφαρμογή αλλά το hardware που απαιτείται να τη συνοδεύει για να τεθεί σε πλήρη λειτουργία. Πλέον μπορείτε να … ξενοιάσετε σχετικά με τα παραπάνω, καθώς οι Εφαρμογές Pegasus είναι πλήρως συμβατές με Φορολογικούς Μηχανισμούς-ΕΑΦΔΣΣ, Ταμειακά ΣυστήματαΕκτυπωτές, Barcode Scanners, Ζυγαριές, PDAs, Price Checkers κλπ.

6.       Τεχνική Υποστήριξη

Είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να χρειαστείτε Τεχνική Υποστήριξη αναφορικά με κάποιο ζήτημα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το πιστοποιημένο πανελλαδικό Δίκτυο εξειδικευμένων Συνεργατών της τεχνολογίας Pegasus και επιλύστε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την Εφαρμογή σας. Επιπλέον, οι χρήστες των Εφαρμογών Λογισμικού Pegasus ERP έχουν τη δυνατότητα απομακρυσμένης υποστήριξης από τους έμπειρους τεχνικούς της TESAEgroup. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να υποστηρίζεστε λαμβάνοντας άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν (έχει φανεί ότι η remote υποστήριξη μπορεί να επιλύσει πάνω από το 90% των προβλημάτων!) καθώς και να βαθμολογείτε την υποστήριξη που λάβατε ανά περίπτωση.

7.       Αποφυγή Περιττών Εξόδων

Στην TESAEgroup απολαμβάνουμε να εκπλήσσουμε τους χρήστες μας σχετικά με το πόσα πράγματα μπορούν τελικά να είναι δωρεάν! Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια σειρά από λόγους που καθιστούν την εμπορική πολιτική της TESAEgroup τόσο ξεχωριστή. Ακολουθούν μόνο κάποιοι από αυτούς:

·         Απεριόριστες Θέσεις Εργασίας

·         Διατήρηση αρχικής επένδυσης σε περίπτωση αλλαγής Εφαρμογής (upgrade)

·         Προνομιακή Τιμολογιακή Πολιτική ίδιου ΑΦΜ (σε περίπτωση που αγοράζονται παραπάνω από μία άδειες χρήσης)

·         Επικοινωνία Υποκαταστημάτων καθώς και Τοπικής-Διαδικτυακής Εφαρμογής

8.       Πληθώρα Λύσεων

Η τεχνολογία Pegasus είναι σε θέση να προσφέρει μια πληθώρα εμπορικών λύσεων. Τοπικά ERP, Διαδικτυακά Λογισμικά (ιδιαίτερα σημαντική η διασύνδεση και άμεση ενημέρωση μεταξύ Τοπικού ERP και Διαδικτυακής Εφαρμογής που προαναφέρθηκε), Διαδικτυακοί Χώροι με ευρεία γκάμα χαρακτηριστικών καθώς και καταχώρηση Διαδικτυακών Ονομάτων περιμένουν να ανακαλύψετε τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρουν στην επιχείρηση του σήμερα.

9.       Ευκολία Χρήσης – Στιβαρότητα

Προτελευταίο στη λίστα μας αλλά ιδιαίτερα κρίσιμης σημασίας είναι η Εφαρμογή Λογισμικού που θα εμπιστευτείτε να έχει σχεδιαστεί με βάση την ευκολία χρήσης από τον εκάστοτε χειριστή αλλά και να είναι στιβαρή, χωρίς να παρουσιάζει τα συχνά αποκαλούμενα “βρεφικά” προβλήματα! Εξασφαλίστε λοιπόν τα παραπάνω χωρίς επιπλέον χρονοβόρες διαδικασίες, εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία της TESAEgroup.

10.   Αναβαθμίσεις

Τέλος, δε θα πρέπει να παραλείψουμε και τη σημασία της αυτόματης διαδικασίας αναβαθμίσεων μέσω διαδικτύου. Η Εφαρμογή Λογισμικού που καλείστε να επιλέξετε οφείλει να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται άμεσα και δίχως καθυστερήσεις σε κάθε Φορολογική/Νομοθετική/Λειτουργική απαίτηση που δημιουργείται και οι Εφαρμογές Pegasus ERP υπόσχονται να φέρουν εις πέρας την παραπάνω υποχρέωση με απόλυτη επιτυχία!

 

Είναι προφανές ότι ακόμα και οι πιο … δύσπιστοι έχουν πλέον πειστεί ότι η TESAEgroup διαθέτει όλες τις λύσεις που επιζητά η εταιρεία του σήμερα, έτσι ώστε να παραμείνει ανταγωνιστική και πρωτοπόρος μέσα σε ένα σύγχρονο και απαιτητικό περιβάλλον. Δώστε λοιπόν στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να ξεχωρίσει, να εξελιχθεί και να αναδείξει όλες τις δυνατότητες που διαθέτει!

Η πολύπειρη ομάδα Marketing & Πωλήσεων της TESAEgroup αλλά και το πανελλαδικό Δίκτυο εξειδικευμένων Συνεργατών της τεχνολογίας Pegasus βρίσκονται πάντα δίπλα σας, έτοιμοι να επιλύσουν κάθε σας απορία σχετικά με τις αλλαγές που έρχονται από 1/1/2020 καθώς και να σας κατευθύνουν στη διαδικασία επιλογής της κατάλληλης Εφαρμογής Pegasus ERP.

Κλείστε ΤΩΡΑ ένα δωρεάν Ραντεβού Παρουσίασης και επιλέξτε, πάντα με την κατάλληλη καθοδήγηση, την Εφαρμογή που ανταποκρίνεται σε κάθε σας προσδοκία!

 

Εσείς ακόμα … ψάχνεστε;