07/07/2010    Μια Δυναμική Ιστοσελίδα σε πολύ προσιτή Τιμή - Pegasus Business Portal

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

Όλες οι επιχειρήσεις πλέον που θέλουν να επιβιώσουν πρέπει να εναρμονίζονται με τις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας. Αυτό πρακτικά σημαίνει μια δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο.

Το Pegasus Business Portal είναι ένα εργαλείο που απευθύνεται σε όλες τις εταιρείες που ζητούν μια δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο, με άμεσα και μετρήσιμα οφέλη στη κερδοφορία της.


Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας και των προϊόντων σας!

Σας δίνει τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα μόνοι σας να:

 1. Παρουσιάσετε αναλυτικά το προφίλ, το ιστορικό και το ανθρώπινο δυναμικό σας (Δελτία τύπου, ανακοινώσεις κλπ)
 2. Να παρουσιάσετε λεπτομερώς τα προϊόντα σας με κείμενα, φωτογραφίες, video, links, προσφορές, case studies
 3. Οι συνεργάτες και οι πελάτες μπορούν να εγγράφονται στο site και να συμμετέχουν ενεργά, να ενημερώνονται, να αναζητούν, να καταχωρούν ερωτήσεις, να σχολιάζουν/ αξιολογούν, να συμμετέχουν σε forum και πολλά άλλα

Έτσι μπορείτε να έχετε πάντα ένα ενημερωμένο και δυναμικό site και να ενισχύσετε την εικόνα της επιχείρησής σας και τους δεσμούς με τους συνεργάτες και τους πελάτες σας!

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ:

 • Σχεδιασμός και Layout
  Ο σχεδιασμός του site σας μπορεί να μεταφερθεί αυτούσιος από το ήδη υπάρχων site σας αλλά ταυτόχρονα μπορείτε να δημιουργήσετε και ένα καινούργιο όπως ακριβώς το επιθυμείτε:
  100% template-based και πλήρως παραμετροποιήσιμο css design, Παραμετρική δημιουγία menu και σύνδεση με συνδέσμους, Δυνατότητα αλλαγής όλως των λεκτικών του site από το περιβάλλον διαχείρισης
 • Πλήρη Υποστήριξη επισκέπτη/ μελών

 • Search engine optimization
  Όλες οι σελίδες διαβάζονται από τις κύριες μηχανές αναζήτησης, Search engine friendly urls, Αυτόματη παραγωγή sitemap για Google/ Yahoo
 • Περιβάλλον διαχείρισης ΑDMIN
  Περιέχει το σύνολο των ενεργειών για την διαχείριση των χρηστών του ΑDMIN και δικαιωμάτων τους,των επιλογών του ADMIN (κατηγορίες, υποκατηγορίες, επιλογές button bars),την διαχείριση των συνδέσμων (links του site), των ενεργειών τους (πχ. προσθήκη στα αγαπημένα) και ιδιότητες όπως metatags,τίτλους, συμμετοχή στο global search κ.τ.λ.
 • Πλήρης διαχείριση των κειμένων σας, σχολιασμούς κλπ

 • Πολλαπλά θέματα επικοινωνίας ανά φόρμα επικοινωνίας, αυτόματη αποστολή e-mail για κάθε καταχωρήση ως προς το θέμα.

 • Αναλυτική και χρονολογική καταχώρηση των νέων σας

 • Φόρμες βιογραφικών για τους υπαλλήλους σας

 • Απεριόριστες φωτογραφίες για τα προϊόντα και τις δουλειές σας

 • Εισαγωγή συνδέσμων από άλλες ιστοσελίδες

 • Δυνατότητα διαχείρισης λίστας ερωτήσεων/ απαντήσεων (μFAQ)


ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ

 Για όσους θέλουν πραγματικά να ξεχωρίσουν το Pegasus Business Portal διαλειτουργεί πλήρως με την τοπική σας μηχανογράφηση (Pegasus Business Globality Portal) και σας δίνει τη δυνατότητα πλήρους διαχείριση του site σας από τη τοπική σας μηχανογράφηση!

«Ένα αίτημα πελάτη σας... προσθέτεται απευθείας στο CRM, στις δραστηριότητες της ημέρας σας ή ενεργοποιεί μια διαδικασία ή ένα έργο ή μια λειτουργία !» 

Πολλές εταιρείες λαμβάνουν καθημερινά τα οφέλη του Pegasus Business Portal (GALLERY) δοκίμασε το κι εσύ!Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839