16/01/2014    Μηνιαία Συγκεντρωτική Κατάσταση και Πιλοτική Εφαρμογή από 1/1/2014 – Ενημέρωση Συνεργατών

Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες θα πρέπει να δηλώνουν κάθε ευρώ των συναλλαγών τους στην εφορία, σε μηνιαία ή τριμηνιαία βάση ανάλογα με την κατηγορία των βιβλίων τους.

Έτσι, όλοι οι υπόχρεοι θα κληθούν να υποβάλουν τον Απρίλιο ηλεκτρονικά τις συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών-προμηθευτών για τα φορολογικά στοιχεία που εξέδωσαν και έλαβαν μέσα στο α' τρίμηνο του 2014. Από τον Μάιο και μετά, η υποβολή των καταστάσεων πελατών θα γίνεται ανά μήνα από όλους τους υπόχρεους, ενώ η υποβολή των καταστάσεων προμηθευτών θα γίνεται ανά μήνα από όσους τηρούν διπλογραφικά βιβλία και ανά τρίμηνο από όσους τηρούν απλογραφικά βιβλία.

Στις μηνιαίες ηλεκτρονικές καταστάσεις πελατών, οι υπόχρεοι θα δηλώνουν όλα τα τιμολόγια, καθώς και τα συνολικά ποσά συναλλαγών που αναγράφουν οι αποδείξεις λιανικής πώλησης ή παροχής υπηρεσιών που έχουν εκδώσει τον προηγούμενο μήνα. Θα δηλώνονται οι αξίες όλων των εκδοθέντων και ληφθέντων τιμολογίων, από το πρώτο ευρώ.

Η υποβολή των καταστάσεων θα γίνεται για τα έσοδα μέχρι τη 15η του επόμενου μήνα. Για τα έξοδα η προθεσμία υποβολής θα οριστεί μέχρι την υποβολή της εκάστοτε περιοδικής δήλωσης ΦΠΑ, ενώ οι χονδρικές συναλλαγές θα αποστέλλονται συγκεντρωτικά ανά ΑΦΜ και ανά μήνα.

 

Δείτε το σχετικό ενημερωτικό link εδώ

Παρακολουθήστε την Video Παρουσίαση*

(το παρόν Video αποτελεί τη 1η version της διαδικασίας, η ΤΕΣΑΕ παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει για τυχόν νέες αλλαγές)

 

 

Μηνιαία Συγκεντρωτική Κατάσταση 

Η ΤΕΣΑΕ μεριμνεί καθημερινά ώστε οι Εφαρμογές Τεχνολογίας Πήγασος  με ΕΝΕΡΓΗ Ετήσια Σύμβαση ΤΕχνικής Στήριξης  να καλύπτουν πλήρως κάθε απαίτηση όπως αυτές διαμορφώνονται.  Πάντα μέσω των δωρεάν updates, οι Πελάτες μας έχουν τη σιγουριά ότι η Μηχανογράφησή τους είναι επίκαιρη και πλήρως ενημερωμένη.  Ως εκ τούτου, καθίσταται αναγκαία η ενεργοποίηση της Σύμβασης.

Το Τμήμα Παραγωγής και Προγραμματισμού δημοσιεύει τις καθημερινές αναβαθμίσεις εδώ ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε και μέσω του λογαριασμού μας στο twitter  και να παρακολουθήσετε όλα τα διαθέσιμα video στο YouTube .     

 

Σας καλούμε να μελετήσετε  προσεκτικά όλες τις αναβαθμίσεις που αφορούν στη Μηνιαία Συγκεντρωτική Κατάσταση.

Η κατάργηση των Φορολογικών Μηχανισμών σε όλα τα Παραστατικά πλην των Αποδείξεων Λιανικής Πώλησης  ευνοεί  ακόμη περισσότερο τις νέες εγκαταστάσεις καθώς  μειώνει αισθητά το κόστος κάθε επένδυσης στη Μηχανογράφηση.

Ενημερωθείτε για τις Αλλαγές στα Δελτία Αποστολής  - Δ.Α. – Τιμολόγια Πώλησης εδώ 

 Δείτε τη Video Παρουσίαση

Κινηθείτε Έγκαιρα  -  Προσεγγίστε Πελάτες – Διευρύνετε το Πελατολόγιό σας

 

Επιλέξτε ΤΕΣΑΕ – Η επιλογή που σας δικαιώνει:

  • Εφαρμογή Εμπορικής Διαχείρισης από 250 € + ΦΠΑ Τιμή Λιανικής (δείτε τη VideoΠαρουσίαση)
  • Κανένα επιπλέον κόστος ανά θέση Εργασίας
  • Καθετοποιημένες Λύσεις ανά Επιχειρηματικό Κλάδο
  • Δωρεάν CRM στις βασικές εκδόσεις  των Εφαρμογών Pegasus©
  • Κερδίστε έκπτωση Απόσυρσης -50% στις Τιμές Λιανικής 

*Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο Πιστοποιημένο Δίκτυο Συνεργατών ΤΕΣΑΕ συμπληρώστε τη φόρμα

 

Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839
Φόρμα Επικοινωνίας

Ακολουθείστε μας στο twitter

Επισκεφτείτε μας στο YouTube